Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Δελτίο ειδήσεων από το πεζοδρόμιο, έξω από την πύλη της ΕΡΤ...

Δελτίο ειδήσεων από το πεζοδρόμιο έβγαλαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

Το δελτίο εκφώνησε μία από τις μόνιμες παρουσιάστριες της ΝΕΤ, η Αγλαϊα Κυρίτση.
Νωρίτερα, οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είχαν απευθύνει κάλεσμα προς τα μέσα ενημέρωσης για να καλύψουν το γεγονός, αλλά και προς τους πολίτες να συνδράμουν στον αγώνα τους, ζητώντας τους να δώσουν το «παρών» έξω από το Ραδιομέγαρο.
Πράγματι, έξω από το Ραδιομέγαρο έσπευσαν χιλιάδες άνθρωποι. Η κεντρική πύλη του κτιρίου παραμένει κλειστή και εξακολουθεί να είναι φρουρούμενη από δυνάμεις της Αστυνομίας.
Χαιρετισμούς απηύθυναν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, πολλά εργατικά σωματεία και εκπρόσωποι από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους και τονίζοντας ότι δεν θα περάσει η κίνηση της κυβέρνησης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης αναφέρθηκε στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε κατά της κυβέρνησης το κόμμα του, ενώ ο βουλευτής του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής επεσήμανε πως το ΚΚΕ καλεί συνδικάτα και μαζικούς φορείς να στηρίξουν αυτόν τον αγώνα.
Εξάλλου, όπως ανακοινώθηκε, αύριο το απόγευμα (18.30) στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών οι απεργοί διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων και η ΠΟΣΠΕΡΤ θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη για συντονισμό του αγώνα τους.

Περισσότεροι από 1.250.000 άνθρωποι συνολικά παρακολούθησαν το ιστορικό δελτίο ειδήσεων των εργαζομένων της Ελεύθερης και Ανοικτής ΕΡΤ, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά από τη λεωφόρο Μεσογείων, κυριολεκτικά από το πεζοδρόμιο και με «σκηνικό» τόσο τους χιλιάδες πολίτες που έσπευσαν να διαδηλώσουν την αλληλεγγύη τους όχι μόνο στον αγώνα των εργαζομένων, αλλά στην ίδια την ιδέα της ΕΡΤ, όσο και τα εκατοντάδες ΜΑΤ που έχουν κατακλύσει το Ραδιομέγαρο.
Να σημειωθεί πως την ίδια ώρα, ενώ δηλαδή ήταν σε εξέλιξη το ιδιότυπο αυτό δελτίο ειδήσεων, κάποιοι κατέβαζαν το πανό από το κτίριο της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.