Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Πρόταση δυσπιστίας προς την Κυβέρνηση κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η κυβέρνηση δεν έχει πια κανένα λαϊκό έρεισμα, καμία κοινωνική νομιμοποίηση», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, ανακοινώνοντας την πρόταση μομφής που κατέθεσε το κόμμα του κατά της Κυβέρνησης, με αφορμή την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. «Μοναδικός σας σύμμαχος μία μικρή ολιγαρχία και οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες», είπε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας σχετικά με την ΕΡΤ: «Πριν από πέντε μήνες αποφασίσατε πραξικοπηματικά να βάλετε λουκέτο στην Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση, χωρίς να φέρετε τίποτα στη Βουλή. Επί μήνες, αρνηθήκατε να συμμορφωθείτε με την απόφαση του ΣτΕ […] Προχθές, χαρίσατε στους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών καναλιών τη δημόσια περιουσία των συχνοτήτων. Σήμερα, ολοκληρώνοντας πλήρως την εκτροπή και τη μετατροπή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας σε μιντιακή δημοκρατία, εισβάλανε με απόφασή σας, αστυνομικές δυνάμεις στο κτίριο της ΕΡΤ. Μπήκατε νύχτα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, για να μπορείτε αύριο τη νύχτα να εισβάλετε στα σπίτια των ανθρώπων», είπε ακόμη ο κ. Τσίπρας. «Αυτή τη θεσμική εκτροπή δεν δικαιούμαστε να την αποδεχτούμε», σημείωσε, καταθέτοντας πρόταση δυσπιστίας κατά Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ".

 


Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Βουλή διέκοψε τη συνεδρίαση, προκειμένου να ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός για την πρόταση δυσπιστίας και να καθοριστεί πότε αυτή θα συζητηθεί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.