Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Τοπικές ειδήσεις 06 Νοεμβρίου 2013



Έβρος: Απεργιακές συγκεντρώσεις σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα

Απεργιακές συγκεντρώσεις σε Αλεξανδρούπολη και Νέα Ορεστιάδα, οργανώνουν σήμερα, στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, τα τοπικά παραρτήματα των Συνδικάτων και συνδικαλιστικές παρατάξεις. Στις 10.30 π. μ. είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη, στις 11 π. μ. η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ μπροστά στο δημαρχείο. Στην Ορεστιάδα η κινητοποίηση έχει προγραμματιστεί στις 11 π. μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης.  



Έβρος: Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τις απεργιακές κινητοποιήσεις

«Η Τετάρτη 6 Νοεμβρίου είναι μέρα απεργίας για τους εργαζόμενους, αλλά και μέρα διαδήλωσης για όλο το λαό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, τονίζοντας πως οι πολίτες «καταλαβαίνουν πως κάθε μέρα παραμονής της κυβέρνησης των μνημονίων διευρύνει τη λιτότητα, τη φτώχεια και την ανεργία». Η Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ καλεί κάθε πολίτη να δώσει το «παρών» στις απεργιακές συγκεντρώσεις που οργανώνονται σήμερα σε πόλεις του Έβρου. 





ΑΜΘ: Βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, προβλέπονται και σήμερα για την περιφέρεια ΑΜΘ, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ. Στον Έβρο, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως το νότιο τμήμα του νομού. Την προσοχή των πολιτών εφιστά σε ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.



Ορεστιάδα: Συνελήφθη 34χρονος με φιαλίδια Μεθαδόνης από τη Βουλγαρία 
Δύο φιαλίδια υγρής μεθαδόνης επιχείρησε να περάσει στην Ελλάδα, από τη Βουλγαρία, μέσω του Ορμενίου, ένας 34χρονος Έλληνας που συνελήφθη στον κόμβο Διδυμοτείχου και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ορεστιάδας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα φιαλίδια, συνολικού βάρους 146,3 γραμμαρίων, τα οποία ο 34χρονος είχε εισάγει παράνομα λίγη ώρα πριν τη σύλληψή του, από τη γειτονική χώρα.



Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη 50χρονου για χρέη στο δημόσιο

Στην εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκε ο 50χρονος πρώην ιδιοκτήτης καταστήματος στην Αλεξανδρούπολη, που συνελήφθη από αστυνομικούς για χρέη προς το Δημόσιο. Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται σε 2.219.384 ευρώ.   







Ορεστιάδα: Ανακοίνωση ΕΕΒΟΠ για τις θεωρήσεις βιβλιαρίων ασθενείας

Την 1η Δεκεμβρίου θα αρχίσει η θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας επαγγελματιών και εμπόρων, για το έτος 2014. Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει κάθε εισφορά μέχρι και τον Αύγουστο του 2013, ενώ για εκείνους που έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση, το βιβλιάριό τους θα θεωρηθεί για προβλεπόμενο από τη ρύθμιση διάστημα.