Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Συντονιστικού των αγωνιζόμενων εργαζομένων της ελεύθερης ΕΡΤ



Μετά από μαζικές συνελεύσεις και αρχαιρεσίες εκλέχτηκε στην Αθήνα επταμελές συντονιστικό των αγωνιζόμενων εργαζομένων της ελεύθερης αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ.Το συντονιστικό θα συμπληρωθεί με τέσσερα ακόμα μέλη, δύο από τη βόρεια και δύο από τη νότια Ελλάδα. Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ προχωρούν επίσης σε σύσταση ομάδων εργασίας, οι οποίες θα καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών του αγώνα, με στόχο την συνέχιση, την ενδυνάμωση και την προοπτική του.
Στις μαζικές συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά την εκκένωση του Ραδιομεγάρου από τα ΜΑΤ αποφασίστηκε ομόφωνα η συνέχιση του αγώνα μας και η ενδυνάμωση της φωνής της ελεύθερης ΕΡΤ με κάθε τρόπο, στην κατεύθυνση που κινηθήκαμε μετά την 11η Ιουνίου 2013, όταν εκδηλώθηκε το πραξικόπημα του μαύρου από την κυβέρνηση.
Στην πορεία αυτή συνειδητοποιήσαμε ότι δεν αγωνιζόμαστε απλώς για την ματαίωση των παράνομων απολύσεών μας. Κατανοήσαμε ότι τα μέσα που υπηρετούμε, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο, μπορούν και πρέπει να γίνουν η φωνή της χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας που δεν βρίσκει άλλο τρόπο να εκφραστεί, αποκλεισμένη από την πλειονότητα των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης που στηρίζουν τις πολιτικές της καταστροφής των υποδομών δημοσίου συμφέροντος και της εξαθλίωσης των εργαζομένων.
Οι παρανόμως απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που εκφράζονται από τις συνελεύσεις τους και τις Ομοσπονδίες και Ενώσεις τους είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν αντικειμενική ενημέρωση, πολιτισμό και φωνή στην κοινωνία, από κάθε γωνιά της Ελλάδας που υπάρχουν ακόμα υποδομές της ελεύθερης ΕΡΤ. Είναι αποφασισμένοι να καταδείξουν ποια είναι η πραγματική δημόσια ραδιοτηλεόραση που απαιτεί η ελληνική κοινωνία.
Θα συνεχίσουμε ακόμα και αν οι δυνάμεις καταστολής μας αφαιρέσουν και την τελευταία κάμερα και το τελευταίο μικρόφωνο από χώρους της ελεύθερης ΕΡΤ.
Η ΕΡΤ είναι εδώ! Παραμένει ζωντανή στη Θεσσαλονίκη, στην ΕΤ3 και σε όλη την περιφέρεια που συνεχίζει να εκπέμπει αδιαλείπτως πρόγραμμα.
Εμείς, οι εργαζόμενοί της, είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε ζωντανοί παρά τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης του μαύρου.
Είμαστε και θα παραμείνουμε ζωντανοί γιατί το έχει ανάγκη και το θέλει η κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.