Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Τοπικές Ειδήσεις 31 Δεκεμβρίου 2013

Αλεξανδρούπολη: Μειώσεις τελών ΔΕΥΑΑ από τον Ιανουάριο του 2014
Τη μείωση των τελών ύδρευσης στο δήμο Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσαν εχθές, σε κοινή συνέντευξη τύπου, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ, Ευάγγελος Μυτιληνός και Κωνσταντίνος Θυμιανίδης. Οι μειώσεις, ανάλογα με την περιοχή, θα κυμαίνονται από 10% έως και 36,67%. Επίσης, μειώνονται τα τέλη σύνδεσης με το δίκτυο ύδρευσης κατά 25%, σύνδεσης με το δίκτυο αποχέτευσης κατά 13,33% και τα τέλη δαπάνης διακλάδωσης και σύνδεσης με τους αγωγούς ύδρευσης και αποχέτευσης κατά 16,21%. «Η δημοτική αρχή και η διοίκηση της ΔΕΥΑΑ προχώρησαν στη μείωση των τελών ύδρευσης από την 1η Ιανουαρίου 2014, προσπαθώντας να ελαφρύνουν, στο βαθμό που μπορούν, τους δημότες σε αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία», σημείωσε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Αλεξανδρούπολη: Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες στην παραλιακή ζώνη
Τον Ιανουάριο ξεκινούν οι εργασίες «προστασίας από διάβρωση της παραλιακής ζώνης Αλεξανδρούπολης», προϋπολογισμού 1,9 εκ. ευρώ. Η σύμβαση του έργου, που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ, υπογράφηκε εχθές το πρωί στο γραφείο του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλη Λαμπάκη, και προβλέπει χρόνο παράδοσης το αργότερο τον Ιούνιο του 2015. Οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν, μεταξύ άλλων, στην κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης σε μήκος 600 μέτρων, από το ύψος του δημοτικού σταδίου μέχρι το κτίριο της «Αργούς», ενώ θα δημιουργηθούν περιπατητικοί διάδρομοι, παιδική χαρά και ποδηλατόδρομοι. «Το έργο αυτό είναι όνειρο πολλών ετών…», δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης ο κ. Λαμπάκης, τονίζοντας ότι πρόκειται για την έναρξη της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης της Αλεξανδρούπολης.    

Ορεστιάδα: Μέχρι τις 3 μ. μ. ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα-κλειστά αύριο και την Πέμπτη 

Μέχρι τις 3 το μεσημέρι θα λειτουργήσουν σήμερα τα καταστήματα στην πόλη της Νέας Ορεστιάδας. Αύριο και μεθαύριο η αγορά θα είναι κλειστή. Από την Παρασκευή η λειτουργία των καταστημάτων επιστρέφει στο κανονικό ωράριο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.