Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Τοπικές Ειδήσεις 19 Δεκεμβρίου 2013

Ορεστιάδα: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος
Στο Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Ορεστιάδας μπορούν να προσέρχονται πολίτες της περιοχής που αντιμετωπίζουν πρόβλημα διακοπής ηλεκτροδότησης εξαιτίας αδυναμίας εξόφλησης του λογαριασμού της ΔΕΗ. Στην ανακοίνωση του δήμου αναφέρεται ότι για την αίτηση επανασύνδεσης χρειάζεται μόνο αστυνομική ταυτότητα και ένας λογαριασμός της ΔΕΗ. Έτοιμη να ανταποκριθεί άμεσα στα αιτήματα που θα της υποβληθούν, δηλώνει η τεχνική υπηρεσία της ΔΕΗ Ορεστιάδας. Εν τω μεταξύ, και στο δήμο Διδυμοτείχου έχουν οριστεί οι κοινωνικές υπηρεσίες αρμόδιες για τις αιτήσεις των δημοτών που ζητούν επανασύνδεση με το ηλεκτρικό ρεύμα. Εκτός από την αστυνομική ταυτότητα και το λογαριασμό της ΔΕΗ, οι αιτούντες θα πρέπει να υποβάλλουν και αντίγραφο του εκκαθαριστικού τους, έτους 2013.

Ορεστιάδα: Αποφάσεις ΔΕΥΑΟ για τους οικονομικά ασθενέστερους
Την απόφαση να μην εκτελεστεί το 2014 καμία διακοπή υδροδότησης νοικοκυριού που έχει ενταχθεί στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΥΑΟ, πήρε την περασμένη Τρίτη το διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης, «ώστε να μη στερηθεί κανείς σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία τα βασικά αγαθά», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Παράλληλα, αποφασίστηκε να μην ισχύει η υποχρέωση προκαταβολής του 25% της οφειλής, για να προχωρήσει η ρύθμιση αποπληρωμής χρέους προς την Επιχείρηση, ενώ υπάρχει ρητή δέσμευση ότι θα γίνει ακόμη πιο ευνοϊκό το πλαίσιο και θα εξετάζεται ξεχωριστά η κάθε περίπτωση νοικοκυριού που βρίσκεται σε οικονομική αδυναμία.      

Ορεστιάδα: Έτοιμος να παρουσιάσει το βασικό κορμό του συνδυασμού του ο Β. Μαυρίδης
Έτοιμος να παρουσιάσει τον Ιανουάριο το μεγαλύτερο μέρος των υποψηφίων του συνδυασμού του, δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Ορεστιάδα στην πρώτη γραμμή», Βασίλης Μαύριδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κομοτηνής. Ο υποψήφιος για το δήμο Ορεστιάδας ανέφερε επίσης πως στόχος της παράταξής του θα είναι η ορθή διοίκηση του δήμου «γιατί η σημερινή εικόνα του δήμου Ορεστιάδας δεν αρμόζει σε κανέναν μας», όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε.

ΑΜΘ: Γ. Παυλίδης: «Θυμήθηκαν προεκλογικά την τριτοκοσμική κατάσταση των δρόμων του β. Έβρου…»
«Ως  νέος “Μάρκο Πόλο” ο απερχόμενος περιφερειάρχης, κ. Γιαννακίδης, ανακάλυψε στο τέλος της θητείας του και προεκλογικά, την “τραγική και δραματική”, όπως ο ίδιος τη χαρακτήρισε, κατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου του Βορείου Έβρου». Αυτό αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση της παράταξης μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ, «Περιφερειακή Αναγέννηση», με τον επικεφαλής της, Γιώργο Παυλίδη, να καταλογίζει στον περιφερειάρχη όψιμο ενδιαφέρον και ανησυχία για την κατάσταση του οδικού δικτύου στο βόρειο Έβρο. «Τώρα θυμήθηκαν τον Βόρειο Έβρο, πριν τις εκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλίδης, επισημαίνοντας ότι όλο το προηγούμενο διάστημα της θητείας του κ. Γιαννακίδη, καταγράφηκε «εγκατάλειψη και θύματα τροχαίων ατυχημάτων εξαιτίας της τριτοκοσμικής κατάστασης των δρόμων».

Ορεστιάδα: Εκδήλωση με τα «Τεμπελέκια της Βύσσας» στο Πνευματικό Κέντρο Βύσσας
“Τεμπελέκια στη Νέα Βύσσα” είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο της Βύσσας ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Στέφανος Καραθεοδωρής». Στη διάρκειά της θα ακουστούν τα κάλαντα της Βύσσας και άλλα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.