Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Τοπικές Ειδήσεις 6 Δεκεμβρίου 2013

Έβρος: Γ. Ντόλιος: «Δεν προκύπτει από πουθενά ότι προσεγγίζω τον ΣΥΡΙΖΑ…»
Συζητήσεις και πολλές ερμηνείες προκάλεσε η χθεσινή τοποθέτηση του βουλευτή Έβρου του ΠΑΣΟΚ. Γιώργου Ντόλιου, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, ότι βλέπει θετικά την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για την αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, πρόσθεσε ωστόσο ότι και η αξιωματική αντιπολίτευση «πρέπει να βάλει θετικό πρόσημο στην πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μονομερή ενέργεια, στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με την τρόικα». Το βράδυ, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ξεκαθάρισε ότι η αναφορά του αυτή δεν υποδηλώνει προσπάθεια προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν προκύπτει από πουθενά κάτι τέτοιο», δήλωσε χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει ενδεχόμενο στην πολιτική του πορεία να υιοθετήσει ποδοσφαιρικές λογικές». Καταλήγοντας, υποστήριξε ότι σε θέματα όπως οι πλειστηριασμοί, «καλό θα ήταν να υπάρχουν συναινέσεις των πολιτικών κομμάτων».  

Ορεστιάδα: Από καρδιακή ανακοπή πέθανε στο ασθενοφόρο ένας 44χρονος κρατούμενος
Από καρδιακή ανακοπή, όπως όλα δείχνουν, πέθανε εχθές, περίπου στις 4 το απόγευμα, ένας 44χρονος που κρατούνταν από τον περασμένο Οκτώβριο στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας. Ο άνδρας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν αισθάνεται καλά και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ. Υ. Ορεστιάδας και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.



Αλεξανδρούπολη: Προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Επιμελητηρίων Μαλγάρων και Μπόρσας Τουρκίας με το Επιμελητήριο Έβρου
Προοπτικές συνεργασίας με το Επιμελητήριο Έβρου διαπίστωσαν οι αντιπροσωπείες των Επιμελητηρίων Μαλγάρων και Μπόρσας της Τουρκίας, που βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη και είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τον οικονομικό επόπτη του Επιμελητηρίου Έβρου. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν στην κοινή καταγραφή ζητούμενων και προσφερόμενων υπηρεσιών, ενώ εξέτασαν και το ενδεχόμενο δημιουργίας συνεταιριστικών σχημάτων που θα διευκολύνουν συναλλαγές και επενδύσεις. Οι εκπρόσωποι των δυο Επιμελητηρίων από την Τουρκία δεσμεύτηκαν για τη συμμετοχή τους στην έκθεση ALEXPO 2014 και συμφώνησαν με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου να υπάρξει τους επόμενους μήνες νέα συνάντηση.

Αλεξανδρούπολη: Νεκρός εργάτης στο έργο του μικρού περιφερειακού δρόμου
Ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές τα αίτια του εργατικού δυστυχήματος που σημειώθηκε εχθές το πρωί στο έργο κατασκευής του μικρού περιφερειακού δρόμου Αλεξανδρούπολης, όταν εργάτης βρέθηκε κάτω από τις ρόδες φορτηγού. Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ωστόσο υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ορεστιάδα: Συγκέντρωση μνήμης για την δολοφονία Γρηγορόπουλου διοργανώνει η Ανοιχτή Συνέλευση
Συγκέντρωση μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου διοργανώνει στις 6 σήμερα το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία, η Ανοιχτή Συνέλευση Ορεστιάδας. «Να φέρουμε στο προσκήνιο τα δημοκρατικά δικαιώματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση-κάλεσμα της Συνέλευσης, στην οποία στηλιτεύει «το μακρύ χέρι του κράτους καταστολής, που οδήγησε στη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη», όπως αναφέρει. Καταλήγοντας, η Ανοιχτή Συνέλευση σημειώνει ότι «οι προσπάθειες των πολιτικών προϊσταμένων να συνηθίσουμε το τέρας της καταστολής έπεσε στο κενό, αφού η κοινωνία, με πρωτοπόρα τη νεολαία αντιστάθηκε, οργανώθηκε και άφησε παρακαταθήκη μαζικότατες κινητοποιήσεις και αναζητήσεις».    

Ορεστιάδα: Διακοπή ρεύματος σε Κλεισσώ και Οινόη του δήμου Ορεστιάδας
Διακοπή ρεύματος στις περιοχές Κλεισσούς και Οινόης, για το πρωί της Κυριακής, ανακοίνωσε η ΔΕΗ Ορεστιάδας. Ειδικότερα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν για τρεις ώρες, από τις 8 έως τις 11 το πρωί, όσοι κατοικούν από την οδό 11ης Διλοχίας και βορειότερα, λόγω εκτέλεσης τεχνικών έργων στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της περιοχής.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.