Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Τοπικές Ειδήσεις 23 Δεκεμβρίου 2013



Ορεστιάδα: Δύο οι υποψήφιοι αγοραστές των μετοχών της Ε. Β. Ζ. που ανήκουν στην υπό εκκαθάριση Α. Τ. Ε.
Δύο ήταν οι υποψήφιοι αγοραστές του πακέτου μετοχών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, οι οποίοι κατέθεσαν εμπρόθεσμα τις προσφορές τους στην υπό εκκαθάριση Αγροτική Τράπεζα. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Ναυτεμπορικής», οι προσφορές θα εξεταστούν και θα αξιολογηθούν από την ATEbank A. E. σε συνεργασία με τους συμβούλους πώλησης. 



ΑΜΘ: Συνεδριάζει την Παρασκευή 27/12 το περιφερειακό συμβούλιο
Πέντε θέματα θα απασχολήσουν την τελευταία του έτους συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα. Σε αυτά περιλαμβάνεται και το θέμα της έγκρισης του προγράμματος εκτέλεσης έργων και εργασιών δημόσιας Δασοπονίας των δασικών υπηρεσιών του νομού Έβρου για το 2014. 




Έβρος: Βαγγέλης Λαμπάκης και Γιώργος Παυλίδης οι «εκλεκτοί» της Ν. Δ. σε Έβρο και ΑΜΘ; 
“Εκλεκτοί” της Νέας Δημοκρατίας σε Αλεξανδρούπολη και περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, φαίνεται ότι θα είναι και στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο νυν δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης και ο επικεφαλής της παράταξης μείζονος μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου, «Περιφερειακή Αναγέννηση», Γιώργος Παυλίδης. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Βήμα», το οποίο επικαλείται πληροφορίες που προέρχονται από τον γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκο, ο οποίος και επεξεργάζεται τη «λίστα» υποψηφίων που θα έχουν τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, εφόσον, βέβαια, δοθεί και η τελική έγκριση του πρωθυπουργού.

Αλεξανδρούπολη: Δύο βιοκαλλιεργητές παραμένουν στη δράση «ς»
Δύο βιοκαλλιεργητές από την  περιοχή της Αλεξανδρούπολης, δύο από τη Ροδόπη και ένας από την Ξάνθη, εντάχθηκαν στην ενίσχυση διετούς παράτασης του προγράμματος «βιολογικής γεωργίας» του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Υπενθυμίζεται ότι η δράση της «βιολογικής γεωργίας» είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής 2007-2013».







Αλεξανδρούπολη: Κάλαντα από όλη την Ελλάδα στο δημοτικό θέατρο
Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση διοργανώνει στις 8 απόψε, στο δημοτικό θέατρο της Αλεξανδρούπολης, ο Σύλλογος Ιστορικής Μνήμης και Μουσικής Παράδοσης Αλεξανδρούπολης. Στη σκηνή θα εμφανιστεί η ενόργανη μικτή χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού «Φωνές της Θράκης», που θα παρουσιάσει παραδοσιακά κάλαντα του δωδεκαημέρου, των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.  




Ορεστιάδα: Με νίκη έκλεισε το 2013 ο Α.Ο.Ο.
Με 3-0 επικράτησε του Αίαντα Ευόσμου η ομάδα βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, πετυχαίνοντας να ολοκληρώσει νικηφόρα τους αγώνες της για το 2013. Τα σετ ήταν: 14-25, 24-26, 20-25.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.