Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, έξι μήνες μετά το μαύρο...ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στις 19:30, έξι μήνες μετά το μαύρο, οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ γιορτάζουμε τη συνέχεια του αγώνα μας στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, Αρτεμώνος και Λυκούργου, Κοντόπευκο.
Την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, φτάνουμε να μετράμε 6 μήνες μαύρο στη Δημοκρατία, στη ζωή και στην εργασία μας. Έξι μήνες πέρασαν από την στιγμή που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, έρημος κι απρόσωπος, με παγερό, στυγνό και προκλητικό ύφος, ανακοίνωνε το κλείσιμο της ΕΡΤ, του μοναδικού πλεονασματικού Δημόσιου Οργανισμού, του μοναδικού πραγματικού Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα της χώρας. Στην αντισυνταγματική αυτή απόφαση της Κυβέρνησης, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, ο Ελληνικός λαός, τα Συνδικάτα, οι κοινωνικοί φορείς, ο πνευματικός και καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας και η Ευρωπαϊκή και παγκόσμια κοινή γνώμη βροντοφωνάξαμε ΟΧΙ. Συνεχίσαμε να λειτουργούμε την ΕΡΤ με όλες της τις δραστηριότητες σ’ όλη την Ελλάδα.
Την Τετάρτη λοιπόν, 11 Δεκεμβρίου, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, Αρτεμώνος και Λυκούργου, Κοντόπευκο, Αγία Παρασκευή, στις 19:30, μαζευόμαστε ν' ακούσουμε, να δούμε και να θυμηθούμε, μέσα από εικόνες, έκθεση φωτογραφίας, ποίηση, απαγγελία 6 ποιημάτων, κείμενα, ανάγνωση 6 κειμένων, προβολή έξι μικρών ντοκιμαντέρ από στιγμές του αγώνα, μουσική και φαγητό. Έξι μήνες και το φως του αγώνα παραμένει ακόμα ανοιχτό, ζωντανό στην ψυχή, στην καρδιά, στην κοινωνία με μία φωνή.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τώρα με το δικό μας ενημερωτικό και ψυχαγωγικό Ραδιοφωνικό πρόγραμμα, μέσα από το ertopen.com, σύντομα και με τηλεοπτικό.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με τη διαδικτυακή πολυμεσική ενημερωτική σελίδα του ertopen.com
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ γιατί και οι επόμενες μέρες του αγώνα μας και του προγράμματος μας θα είναι συναρπαστικές, με τη δική σας συμμετοχή, με τη δική σας στήριξη.
Είμαστε, εδώ, όπως πρώτα, όπως ΠΑΝΤΑ! Η δική σας στήριξη μας κρατάει ζωντανούς, μέχρι την τελική νίκη! Μέχρι την οριστική λειτουργία της ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ είναι ανοιχτή - παράθυρο στην κοινωνία - ΕΡΤ3, ΕΡΑ, ertopen.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.