Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Τοπικές Ειδήσεις 29 Οκτωβρίου 2013



ΑΜΘ: «Η επιδημία της ευλογιάς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη», επισημαίνει η  Κτηνιατρική Διεύθυνση της Περιφέρειας
«Κλειδί για την εκρίζωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων και την προστασία του ζωικού κεφαλαίου», θεωρεί η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τη στενή συνεργασία των κτηνιάτρων με τους εκτροφείς, καθώς διαπιστώνεται ότι η επιζωοτία έχει ξεφύγει από το βόρειο και κεντρικό Έβρο και εντοπίζεται πλέον και στο νότιο τμήμα του νομού αλλά και στην περιοχή της Ξάνθης. «Η επιδημία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Κτηνιατρική Διεύθυνση της Περιφέρειας και καλεί τους κτηνοτρόφους να εφαρμόζουν πιστά τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί, υπενθυμίζοντας πως η μη τήρησή τους επισύρει ακόμη και ποινές φυλάκισης.    

Αλεξανδρούπολη: Δύο συνεδριάσεις για το δημοτικό συμβούλιο
Ο προϋπολογισμός του δήμου Αλεξανδρούπολης για το 2014, θα συζητηθεί ξεχωριστά αύριο στις 4 το απόγευμα, σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που θα προηγηθεί της τακτικής συνεδρίασης, η οποία έχει προγραμματιστεί στις 4.30 μ.μ.. Σε αυτήν θα εξεταστούν 39 θέματα, μεταξύ των οποίων και η προμήθεια καυσίμων κίνησης και θέρμανσης για τις ανάγκες του δήμου και των νομικών του προσώπων, για το έτος 2014. Επίσης, θα οριστούν οι εκπρόσωποι του δήμου στις επιτροπές παρακολούθησης που δημιουργούνται για τα έργα του ΧΥΤΥ και της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων.

Έβρος: Επίσκεψη του γ. γ. της ΑΔΕΔΥ εν όψει της 24ωρης απεργίας της 6ης Νοεμβρίου
Τον Έβρο επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο Γενικός Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Ερμής Κασσές, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της 6ης Νοεμβρίου. Παράλληλα, στις επαφές και συναντήσεις που θα έχει στην περιοχή, ο κ. Κασσές θα ενημερώσει και για το 35ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, που θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Νοεμβρίου. 


 

Ορεστιάδα: Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 31/10
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο και πορεία προγραμματίζουν οι δάσκαλοι και καθηγητές της περιοχής Ορεστιάδας, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 5.30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας. Το κάλεσμα απευθύνεται επίσης σε μαθητές, φοιτητές, γονείς και κάθε πολίτη που θεωρεί ότι αποτελεί δικαίωμα όλων η μόρφωση και η εργασία.  







Ορεστιάδα: «Όχι» του Εμπορικού Συλλόγου στο Κυριακάτικο άνοιγμα της αγοράς
Να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, προτρέπει τα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος Ορεστιάδας, μετά από σχετική απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο. Ο Σύλλογος διευκρινίζει ότι η απόφαση αυτή του διοικητικού συμβουλίου δεν είναι δεσμευτική για τους εμπόρους-μέλη του, τα οποία και θα λάβουν την απόφαση για το εάν θα ανοίξουν ή όχι την επιχείρησή τους εκείνη την ημέρα. Σύμφωνα, πάντως, με τις εκτιμήσεις, η αγορά της Ορεστιάδας φαίνεται ότι δε θα ακολουθήσει την προαιρετική Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.