Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Τοπικές Ειδήσεις 23 Οκτωβρίου 2013



Έβρος: Επιθεώρηση Ευρωπαίων σε τελωνεία του νομού για τη συνθήκη Σένγκεν
Επιθεώρηση σε τελωνεία και συνοριακούς σταθμούς του Έβρου θα πραγματοποιήσουν σήμερα και αύριο αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν σήμερα στην περιοχή Αλεξανδρούπολης, σε σημεία που θα επιλέξουν οι ίδιοι, ενώ αύριο θα βρίσκονται στην περιοχή Ορεστιάδας, για τον ίδιο λόγο. Σκοπός της επιθεώρησης είναι να ελεγχθεί εάν η χώρα μας εφαρμόζει ορθά τη συνθήκη Σένγκεν. 


Αλεξανδρούπολη: Στην εισαγγελέα 30χρονος για κατοχή όπλων και ναρκωτικών
Στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης παραπέμφθηκε ο 30χρονος που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη για κατοχή όπλων και ναρκωτικών. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα γκλοπ, δύο μαχαίρια, ένα σπρέι πιπεριού και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 16 γραμμαρίων. 




Αλεξανδρούπολη: Ο Κ. Γεροντόπουλος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
Ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Γεροντόπουλος, θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, που θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη. Η σχετική ανακοίνωσή έγινε από τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης. 






Αλεξανδρούπολη: Ημερίδα για τα παιδιά και την οικογένεια διοργανώνουν τα Παιδικά Χωριά SOS
«Μεγαλώνοντας και φροντίζοντας τα παιδιά σήμερα. Οικογένεια-Σχολείο-Κοινότητα», είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνουν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, τα Παιδικά Χωριά SOS. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί, στο δημοτικό θέατρο της Αλεξανδρούπολης.  










Ορεστιάδα: Εκπομπή με θέμα το Δημόσιο Σχολείο θα παρουσιάσουν εκπαιδευτικοί από τη συχνότητα της Ε. ΡΑ  Ν. Ορεστιάδας
«Ελληνικό Δημόσιο Σχολείο: Ώρα μηδέν» είναι το θέμα της εκπομπής που επιμελούνται και θα παρουσιάσουν σήμερα το απόγευμα, από τη συχνότητα της Ε. ΡΑ Νέας Ορεστιάδας, εκπαιδευτικοί σχολείων του βορείου Έβρου. Οι καθηγητές θα αναφερθούν, μεταξύ άλλων, στα κενά που εντοπίζονται σε πολλές σχολικές μονάδες, στην καθυστέρηση οριστικής τοποθέτησης καθηγητών, στις συγχωνεύσεις σχολείων και τμημάτων και στις Επαγγελματικές Σχολές. Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και οι ακροατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν για να θέσουν τα ερωτήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.