Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Τοπικές Ειδήσεις 10 Ιουλίου 2013



Αλεξανδρούπολη: Επανασύνδεση του ηλεκτρικού στα 28 νοικοκυριά της Αγριάνης
Την επανασύνδεσή του ηλεκτρικού ρεύματος στα σπίτια τους, πέτυχαν οι 28 οικογένειες από την Αγριάνη Σουφλίου, που εχθές πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Αλεξανδρούπολης. Παράλληλα, υπήρξε συμφωνία διακανονισμού των οφειλών τους, εξαιτίας των οποίων η ΔΕΗ είχε προχωρήσει στη διακοπή του ηλεκτρικού στα 28 νοικοκυριά. Την ίδια ώρα, η γραμματεία του ΠΑΜΕ Έβρου δημοσιοποίησε πληροφορίες που είχε για την εντολή διακοπής ρεύματος σε 600 σπίτια της Αλεξανδρούπολης.

Αλεξανδρούπολη: Ημερίδα του ΚΚΕ  για τον «Ορυκτό Πλούτο»
«Ενέργεια και Ορυκτός Πλούτος: Για τα μονοπώλια ή για τις λαϊκές ανάγκες; Το παράδειγμα της Θράκης», είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει στις 7 σήμερα το απόγευμα η Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ, στο δημοτικό θέατρο της Αλεξανδρούπολης. Ομιλητές θα είναι, ο Μάκης Παπαδόπουλος-μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και οι Τρέλλης Χρήστος και Πυργελής Γιώργος, μέλη του γραφείου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ. Στην ημερίδα θα παρέμβουν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και Σωματείων.

Ορεστιάδα: Προγράμματα από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Ορεστιάδας
Προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων θα υλοποιήσει κατά το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του δήμου Ορεστιάδας. Τα πέντε θεματικά πεδία που σχεδιάζονται είναι: «επεξεργασία κειμένου-διαδίκτυο», «τοπική ιστορία», «Αγγλικά για το χώρο εργασίας», «Γαλλικά για τον τουρισμό» και «περιβάλλον και καθημερινή ζωή». Τα προγράμματα απευθύνονται σε ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κατατίθενται μέχρι τις 19 Ιουλίου.   

Σαμοθράκη: Σεμινάρια του Επιμελητηρίου για αγορανομικούς υπευθύνους Σεμινάρια πιστοποίησης των αγορανομικών υπευθύνων θα υλοποιήσει το Σεπτέμβριο στη Σαμοθράκη το Επιμελητήριο Έβρου. Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα και οι αιτήσεις των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα κατατίθενται στο Samothraki Travel στην Καμαριώτισσα. 

Ορεστιάδα: Προβολή του ντοκιμαντέρ του Γ. Αυγερόπουλου, «ο χρυσός στα χρόνια της κρίσης»
Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου: «Χρυσός στα χρόνια της κρίσης: ο θησαυρός της Κασσάνδρας» είναι η αποψινή πρόταση της Ανοιχτής Συνέλευσης Ορεστιάδας, που συνεχίζει και αυτήν την Τετάρτη με τις θερινές προβολές, στο πρώην στρατόπεδο Σταθάτου.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.