Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Τοπικές Ειδήσεις 02 Ιουλίου 2013



Ορεστιάδα: Σήμερα η ορκωμοσία του νέου υφυπουργού Εξωτερικών, Κ. Γεροντόπουλου
Στις 12 το μεσημέρι, ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια και παρουσία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, θα ορκιστεί ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών, βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Γεροντόπουλος. Η καθυστέρηση της ορκωμοσίας κατά μία εβδομάδα οφείλεται στην απουσία του κ. Γεροντόπουλου την προηγούμενη Τρίτη, καθώς βρισκόταν σε ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε αποστολή στο Δουβλίνο. 

Αλεξανδρούπολη: Κλειστή η θυρίδα εξυπηρέτησης στο Ταχυδρομείο Αλεξανδρούπολης
Κλειστή, λόγω ελλείψεων προσωπικού, θα παραμείνει τον Ιούλιο η θυρίδα εξυπηρέτησης πελατών στο κομβικό ταχυδρομείο της Αλεξανδρούπολης. Οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ στον Έβρο κάνουν λόγο για αποδυνάμωση των υπηρεσιών, τονίζοντας πως καθημερινά γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού.

Ορεστιάδα: Ενίσχυση στελέχωσης ζητά η Π. Ο. Σ. Υ.
Την ενίσχυση της στελέχωσης των τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης της Θράκης, ζητά με επιστολή της προς τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων. Η Ομοσπονδία επαναλαμβάνει την πρότασή της για μακροχρόνια απόσπαση συνοριακών φυλάκων που κατάγονται από την περιοχή και επιθυμούν να μετακινηθούν σε τμήματα της Θράκης, ενώ ζητά και νέες προσλήψεις για τις “ευαίσθητες”, όπως τις χαρακτηρίζει, περιοχές που δέχονται τις μεγαλύτερες πιέσεις μεταναστευτικών εισροών. Επιπλέον, επισημαίνει για πολλοστή φορά την ανάγκη να αποκατασταθεί η λειτουργία των αστυνομικών οχημάτων που βρίσκονται σε ακινησία λόγω βλαβών. Ζητά επίσης να δοθεί λύση και στο θέμα της φύλαξης των κέντρων μη νόμιμων Μεταναστών, από την οποία οι συνοριακοί φύλακες θέλουν να απεμπλακούν, προκειμένου να επιστρέψουν, όπως υποστηρίζουν, στη φύλαξη των συνόρων. 

Ορεστιάδα: Μέχρι τις 8 Ιουλίου οι αιτήσεις για τους εποχικούς στο εργοστάσιο Ζάχαρης  
Μέχρι την επόμενη Δευτέρα, 8 Ιουλίου, συνεχίζεται από τους ενδιαφερόμενους η κατάθεση των αιτήσεων για τις 71 εποχικές θέσεις που προκηρύχθηκαν από το εργοστάσιο Ζάχαρης της Νέας Ορεστιάδας. Με τις συγκεκριμένες προσλήψεις, διαφόρων ειδικοτήτων, θα καλυφθούν οι παροδικές ανάγκες λειτουργίας του εργοστασίου για την προετοιμασία και την περίοδο της φετινής καμπάνιας. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από το τμήμα προσωπικού, ενώ σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, ο φάκελος πρέπει να φέρει εμπρόθεσμη ημερομηνία.  

Αλεξανδρούπολη: Προκήρυξη 30 εποχικών θέσεων για την «Καταπολέμηση δάκου της ελιάς»
Στην προκήρυξη 30 θέσεων για την κάλυψη των εποχικών αναγκών που προκύπτουν από την υλοποίηση του προγράμματος «Καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για το έτος 2013»,  προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου. Οι συμβάσεις θα είναι ορισμένου χρόνου, 42 ημερομισθίων, και θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Το πρόγραμμα αφορά τις ελαιοκομικές περιοχές στη Σαμοθράκη και στην περιοχή Μαρώνειας-Σαπών.

Αλεξανδρούπολη: Τον Αύγουστο ο 5ος διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας
Τη διοργάνωση του 5ου διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα, από την 1η έως τις 4 Αυγούστου, ανακοίνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος της Αλεξανδρούπολης. Οι αγώνες διοργανώνονται σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του δήμου και με την άδεια της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν σκάφη τύπου Optimist, Laser Standard, Laser Radial, Laser 4,7 και 470.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.