Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Τοπικές Εδήσεις 09 Ιουλίου 2013



Αλεξανδρούπολη: Διαμαρτυρία εργαζομένων του δήμου
Aπεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Αλεξανδρούπολης πραγματοποιούν από το πρωί οι εργαζόμενοι στον Δήμο, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της κυβέρνησης να θέσει σε διαθεσιμότητα τους σχολικούς φύλακες και τους δημοτικούς αστυνομικούς. «Αυτό που συμβαίνει τελευταία, το έχουμε ξαναδεί. Το έργο είναι επανάληψη», ανέφερε σε δηλώσεις του στην Ε. ΡΑ Νέας Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έβρου, Απόστολος Γκιγκούδης, υπογραμμίζοντας ότι «τις απολύσεις τις ονομάζουν κινητικότητα ή διαθεσιμότητα και τη μείωση μισθών εσωτερική υποτίμηση». Ο ίδιος υποστήριξε ότι «η δικομματική κυβέρνηση ντρέπεται να πει ότι θα απολύσει ακόμη 12.000 εργαζόμενους» και την κάλεσε «να αλλάξει στάση», σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «θα είναι καλό να σωθεί η Ελλάδα, αρκεί να υπάρχουν και πολίτες σε αυτή τη χώρα».

Ορεστιάδα: Ο Γ. Ντόλιος εισηγητής από το ΠΑΣΟΚ στη συζήτηση για τη «ΝΕΡΙΤ»
«Το σχέδιο κινείται στο πλαίσιο της αξιοκρατίας και στη δημιουργία μίας δημόσιας και όχι κυβερνητικής Ραδιοτηλεόρασης», υποστήριξε ο βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ντόλιος, μιλώντας στη Βουλή ως εισηγητής του κόμματος στη συζήτηση του νομοσχεδίου για το νέο Ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Ο κ. Ντόλιος τόνισε την αναγκαιότητα να προχωρήσει η σύσταση του νέου φορέα, γιατί «υπάρχει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημιούργησε νέα δεδομένα», ενώ επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ να μην κυρώσει τη συγκεκριμένη Πράξη. Πρότεινε επίσης την αλλαγή του τίτλου ΝΕΡΙΤ και επεσήμανε ότι «η πεμπτουσία του νομοσχεδίου είναι το σχέδιο Μόσιαλου, όπως διαμορφώθηκε από την επιτροπή Αλεβιζάτου και έγινε σχέδιο νόμου επί κυβέρνησης Παπαδήμου από το νυν υφυπουργό, Παντελή Καψή».

Αλεξανδρούπολη: Συνάντηση Γεροντόπουλου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο
Οι εξελίξεις στην Αίγυπτο και τη Συρία κυριάρχησαν στην εθιμοτυπική συνάντηση που είχε ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος και για θέματα Εκκλησιών, βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Γεροντόπουλος με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Ιερώνυμο. 

Αλεξανδρούπολη: Παρουσίαση βιβλίου
Το 1ο της παιδικό βιβλίο θα παρουσιάσει σήμερα στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΕΠΑΚΥ του Δήμου Αλεξανδρούπολης η Δήμητρα Συνοδινού. Η Δήμητρα Συνοδινού γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και είναι πτυχιούχος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Βρεφοκομίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών.

Αλεξανδρούπολη : Επιτυχίες αθλητών Ν.Ο.Α
Ένα χρυσό μετάλλιο, δύο ασημένια και 4 χάλκινα κατέκτησαν οι επτά από τους συνολικά 11 μικρούς αθλητές του ''ΝΗΡΕΑ'' Ορεστιάδας, που συμμετείχαν στο θερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, το οποίο διεξήχθη στην Καβάλα. Στους ίδιους αγώνες, διακρίθηκαν και πήραν μετάλλια και 26 από τους 29 αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης. Ειδικότερα, οι αθλητές του Ν. Ο. Α. κατέκτησαν 6 χρυσά, 6 ασημένια και 14 χάλκινα μετάλλια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.