Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Μαρίνος Ουζουνίδης: «Όχι άλλο μαύρο της κυβέρνησης στη ζωή μας»

"Όχι άλλο μαύρο της κυβέρνησης στη ζωή μας»
 
Στις πληροφορίες για πρόθεση της μνημονιακής συγκυβέρνησης να κλείσει τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ και μεταξύ αυτών και την ΕΡΑ Ορεστιάδας, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο βουλευτής Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης, δηλώνουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή μας στους αγωνιζόμενους απολυμένους.

Στην ακριτική περιοχή μας, η ΕΡΑ Ορεστιάδας συνεχίζει να εκπέμπει, παρόλο που οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για επτά μήνες. Πιστοί στο καθήκον της ενημέρωσης συνεχίζουν κανονικά την παραγωγή προγραμμάτων και τη μετάδοσή τους.

Καλούμε την κυβέρνηση να μην προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια φίμωσης της ελεύθερης φωνής των περιφερειακών σταθμών που επιτελούν σημαντικότατο έργο, δεδομένου ότι στις ακριτικές περιοχές μας οι κάτοικοι δεν απολαμβάνουν ούτε τις υπηρεσίες της κρατικής τηλεόρασης όπως οι υπόλοιποι πολίτες της χώρας καθώς η ποιότητα του σήματος των καναλιών είναι κάκιστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.