Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Τοπικές Ειδήσεις 5 Αυγούστου 2013



Αλεξανδρούπολη: Αντίδραση ΣΕΑΥΑ για το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας
Την αντίδραση της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης προκαλεί το σχέδιο νόμου για την Αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας. Η Ένωση υποστηρίζει ότι το σχέδιο «είναι φτιαγμένο “στο πόδι”» και ζητά να υλοποιηθεί η διαχρονική πρόταση του συνδικαλιστικού κινήματος των αστυνομικών για σύσταση διακομματικής επιτροπής με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των εργαζομένων στην ΕΛ. ΑΣ. αλλά και των εκπροσώπων της κοινωνίας «για την Αστυνομία που θέλουμε», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συνδικαλιστικές Ενώσεις των Αστυνομικών. 

Αλεξανδρούπολη: Με πτήση τσάρτερ Αλεξανδρούπολη -Παρίσι
Ξεκίνησαν από την 1η Αυγούστου οι πτήσεις τσάρτερ από το Αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης για το Παρίσι .Οι πτήσεις θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη, μέχρι και το τέλος Αυγούστου.

Αλεξανδρούπολη: Ανακοίνωση Διανομαρχιακής για το επεισόδιο με τους οπαδούς των χρυσωρυχείων Σαπών  
«Επιχείρησαν να εκφοβίσουν την κοινωνία που δεν τους ακολουθεί, να τρομοκρατήσουν τους ενεργούς πολίτες. Το βέβαιο είναι ότι έχουν επιτύχει αντίθετα αποτελέσματα», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης-Έβρου κατά των χρυσωρυχείων, σχολιάζοντας την «εισβολή των πενήντα οπαδών των χρυσωρυχείων Σαπών στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης», στις 26 Ιουλίου. Υπενθυμίζεται ότι τα 50 μεταφερόμενα από τις Σάπες άτομα είχαν εισβάλλει με πανό και αφίσες, όπου αναγράφονταν «εκφοβιστικές φράσεις», στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στη διάρκεια συνάντησης που είχε προκαλέσει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με τη Διανομαρχιακή και τους πολίτες που συμμετέχουν στις δράσεις ενάντια στην εγκατάσταση χρυσωρυχείων. «Αυτές οι ενέργειες κατά κανόνα πνίγουν τους επιμελώς μεν, ανεπιτυχώς δε κρυπτόμενους υποκινητές», αναφέρει καταλήγοντας στην ανακοίνωσή της η Διανομαρχιακή, κάνοντας επίσης λόγο για «αδιέξοδο των εταιρειών χρυσού, που απέτυχαν επικοινωνιακά να επιβάλλουν την καταστροφική για τον τόπο επένδυσή τους». 

Σαμοθράκη: Στην Παλαιάπολη εμφανίζεται στις 7/8 η Ε. Ρεμπούτσικα
Στην Παλαιάπολη της Σαμοθράκης θα εμφανιστεί την Τετάρτη 7 Αυγούστου η μουσική παράσταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα «Το Αστέρι κα η Ευχή». Το πρόγραμμα της παράστασης περιλαμβάνει αγαπημένες μελωδίες της συνθέτιδος, τόσο από τη δισκογραφία της όσο και τις κινηματογραφικές ταινίες που «έντυσε» μουσικά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.