Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Τοπικές Ειδήσεις 12 Αυγούστου 2013



Α.Μ.Θ.: 43,59% παραβατικότητα διαπίστωσε το ΣΔΟΕ σε Αλεξανδρούπολη, Καβάλα και Θάσο
Στο 43,59% αποτυπώνεται το ποσοστό παραβατικότητας που διαπίστωσε το ΣΔΟΕ σε ελέγχους που έκανε σε Αλεξανδρούπολη, Καβάλα και Θάσο, στο διάστημα από 25 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου. Το ποσοστό αυτό είναι περίπου έξι μονάδες κάτω από το μέσο όρο παραβατικότητας που καταγράφηκε σε όλη τη χώρα. «Επειδή η πάταξη της φοροδιαφυγής είναι υπόθεση που αφορά όλους, καλούνται οι πολίτες να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή ζητώντας απόδειξη και ασκώντας το δικαίωμά τους να μην πληρώσουν εάν αυτή δεν τους δοθεί», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, με αφορμή τα στοιχεία του ΣΔΟΕ. 

Αλεξανδρούπολη: Και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης στους υψηλού επενδυτικού ενδιαφέροντος λιμένες
Στα τρία λιμάνια της χώρας με το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον, μαζί με αυτά του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, κατατάσσει το ΤΑΙΠΕΔ το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Το ενδιαφέρον αφορά το σύνολο των δραστηριοτήτων των τριών λιμένων και για το λόγο αυτό, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής», το Ταμείο προτίθεται να επιλέξει τη λύση της απευθείας πώλησης του πλειοψηφικού ποσοστού στους ενδιαφερόμενους που θα συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς και δε θα ακολουθήσει το μοντέλο της παραχώρησης επιμέρους δραστηριοτήτων. Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το τελικό μοντέλο ιδιωτικοποίησης για κάθε λιμάνι θα κριθεί από τη συμβατότητα με τις υφιστάμενες παραχωρήσεις δραστηριοτήτων, τα θέματα ανταγωνισμού και την αποδοχή της λύσης που θα προκρίνει το Ταμείο από τους μετόχους.  

Α. Μ. Θ. : Πενήντα πέντε τροχαία και 7 νεκροί τον Ιούλιο στο οδικό δίκτυο της περιφέρειας
Πενήντα πέντε (55) τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν το μήνα Ιούλιο στο οδικό δίκτυο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σύμφωνα με τα μηνιαία στοιχεία που δημοσιοποίησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας. Επτά (7) από αυτά ήταν θανατηφόρα, 11 ήταν σοβαρά και 37 ελαφρά. Όσον αφορά τον αριθμό των θυμάτων, υπήρξαν 7 νεκροί, 13 βαριά και 50 ελαφρά τραυματίες.  

Φέρες: Θρακικό Προσκύνημα στην Παναγία Κοσμοσώτειρα
Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμου, θα τελεστεί την Τετάρτη το βράδυ, στις 8, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Κοσμοσώτειρας των Φερών. Θα ακολουθήσει η λιτάνευση της εικόνας. Ανήμερα της «Παναγίας», στις 7 το πρωί θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και θα ακολουθήσει δεξίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.