Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Τοπικές Ειδήσεις 06 Ιουλίου 2013



Aλεξανδρούπολη : Ο Δημήτρης Λαζόπουλος στο «τιμόνι» της διοίκησης του ΓΠΝΑ
Ο πρώην υποδιοικητής του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, Δημήτρης Λαζόπουλος, αναλαμβάνει καθήκοντα διοικητή στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Παρότι η ανακοίνωση για την ανάληψη των καθηκόντων του δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί, ο κ. Λαζόπουλος έχει ξεκινήσει από εχθές να ενημερώνεται από τις Διευθύνσεις και τον πρώην Διοικητή του νοσοκομείου, Νίκο Ραπτόπουλο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθεί και με το Σωματείο των εργαζομένων. Να σημειωθεί πως από τα μέσα Ιουνίου το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης κάνει μόνο τα έκτακτα χειρουργεία, καθώς λόγω έλλειψης υλικών και προσωπικού δεν υπάρχει δυνατότητα για προγραμματισμένες χειρουργικές επεμβάσεις. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζόμενων στο νοσηλευτικό ίδρυμα, Χριστόδουλο Μεντίζη, που μίλησε στην Ε. ΡΑ Νέας Ορεστιάδας, η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη.  

Έβρος: Στις ζώνες υψηλού κινδύνου για εκδήλωση πυρκαγιάς και ο Έβρος
Στις ζώνες υψηλού κινδύνου για εκδήλωση πυρκαγιάς περιλαμβάνεται και ο νομός Έβρου, σύμφωνα με το σχετικό χάρτη που εξέδωσε από εχθές και για όλη την εβδομάδα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Η ένταση των ανέμων, έως και 7 μποφόρ σε κάποιες περιοχές, καθιστούν αναγκαία την ισχύ των γενικών απαγορεύσεων σε αυτές τις περιπτώσεις, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς. Στο πλαίσιο αυτό, απαγορεύεται για οποιοδήποτε σκοπό η φωτιά στην ύπαιθρο, η απόρριψη και καύση απορριμμάτων, η καύση χορτολιβαδικών εκτάσεων και η εκτέλεση θερμών εργασιών. 

Σαμοθράκη: Συνέδριο για τα μνημεία και την αρχαιολογική έρευνα στη Σαμοθράκη
Συνέδριο με θέμα τα μνημεία και την αρχαιολογική έρευνα στη Σαμοθράκη διοργανώνει ο δήμος Σαμοθράκης στις 9, 10 και 11 Αυγούστου. Το διεπιστημονικό τριήμερο εντάσσεται στις ενέργειες του έργου με τίτλο «Θρακική και Βυζαντινή Πολιτιστική Κληρονομιά στην Οροσειρά της Ροδόπης και στο βόρειο Αιγαίο», που είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013». Στο συνέδριο θα παραβρεθούν και εκπρόσωποι των εταίρων του Έργου καθώς και δημοσιογράφοι από τον δήμο Σμόλιαν Βουλγαρίας.

Αλεξανδρούπολη: Στην Εισαγγελέα τρία άτομα για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών
Στην Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκαν δύο άνδρες (32 και 39 ετών) και μία 45χρονη γυναίκα, που συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Τα τρία άτομα συνελήφθησαν με αυτοσχέδια τσιγάρα ακατέργαστης κάνναβης, ωστόσο σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια τους βρέθηκαν έντεκα συσκευασίες της ίδιας ουσίας, συνολικού βάρος 4.325 γρ., δύο συσκευασίες βάρους 9,2 γρ. με ηρωίνη και δισκία ναρκωτικών φαρμακευτικών σκευασμάτων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις συλληφθέντες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για το ίδιο αδίκημα. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.