Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Τοπικές Ειδήσεις 28 Φεβρουαρίου 2014

Μ. Ουζουνίδης: «Το λιγότερο, αντίθετη προς την πραγματικότητα η άποψη του Α. Γεωργιάδη για το νοσοκομείου Διδυμοτείχου…»
«Ο υπουργός Υγείας κλείνει τα αυτιά του στις φωνές των κατοίκων του βορείου Έβρου που ζητούν επαρκείς παροχές υπηρεσιών υγείας, υπεραμυνόμενος της λανθασμένης εκ του αποτελέσματος πολιτικής του και της άποψής του ότι η διασύνδεση των δύο νοσοκομείων του Έβρου βοηθάει στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του νοσοκομείου Διδυμοτείχου», σχολίασε ο βουλευτής Έβρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Μαρίνος Ουζουνίδης, αναφερόμενος στην απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή για το θέμα της διοικητικής αυτοτέλειας του νοσοκομείου Διδυμότειχου. «Η απάντηση του κ. Γεωργιάδη είναι, το λιγότερο, αντίθετη προς την πραγματικότητα», προσθέτει ο κ. Ουζουνίδης και κατηγορεί τον υπουργό Υγείας ότι «προφανώς, δε θεωρεί σοβαρό το γεγονός πως το νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, που εξυπηρετεί τους χιλιάδες πολίτες του βορείου Έβρου, έχει εδώ και πολύ καιρό τρομερές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για την κάλυψη των οποίων ο κ. Γεωργιάδης δεν έχει καμία απάντηση».

Αλεξανδρούπολη: Παρουσίασε άλλους επτά υποψηφίους ο Β. Λαμπάκης
Επτά ακόμη υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του παρουσίασε εχθές το μεσημέρι ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πόλη και Πολίτες» για το δήμο Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης. Πρόκειται για τους: Όλγα Βρετοπούλου, Παντελή Καλυμνιό, Γιώργο Καΐτη, Γιάννη Ναϊτίδη, Γιάννη Τάκα, Μιχάλη Τσολάκη και Σοφία Χιτζή.




Αλεξανδρούπολη: Αύριο η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης
Αποκριάτικη παρέλαση διοργανώνει για τέταρτη χρονιά φέτος, στο κέντρο της πόλης, το Αθλητικό Πολιτιστικό Κέντρου του δήμου Αλεξανδρούπολης. Η παρέλαση θα γίνει αύριο το μεσημέρι με τη συμμετοχή καρναβαλιστών-μαθητών των σχολείων του δήμου. Σημείο εκκίνησης θα είναι η Λεωφόρος Δημοκρατίας από το ύψος της Πλατείας Ελευθερίας και τερματισμού το Πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας, όπου θα ακολουθήσει πάρτι. Εν τω μεταξύ, κορυφώνονται την Καθαρά Δευτέρα οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνονται στις Φέρες, με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι στο κέντρο των Φερών και το παραδοσιακό έθιμο της Γκαμήλας.  

Αποκριάτικο τετραήμερο στο Τυχερό
Σήμερα ανοίγει το πρόγραμμα καρναβαλικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται στο Τυχερό μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα, 3 Μαρτίου. Η έναρξη θα γίνει με αποκριάτικο μπαλνταφάν στη Λέσχη Αξιωματικών Τυχερού, στις 5.30 σήμερα το απόγευμα, αύριο στις 5 το απόγευμα στην πλατεία του Τυχερού θα διοργανωθεί καρναβαλικό γλέντι για μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή στις 2.30 το μεσημέρι, στον ίδιο χώρο θα γίνει η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση με τη συμμετοχή αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων καρναβαλιστών και την Καθαρά Δευτέρα, στη Λίμνη Τυχερού, θα γιορταστούν τα κούλουμα με το πέταγμα του χαρταετού αλλά και διαγωνισμό χειροποίητου χαρταετού.   



Ορεστιάδα: Στις 2 Μαρτίου ο «Μπέης» στον Πεντάλοφο
Άφθονο κρασί και μουσική υπόσχονται οι διοργανωτές του “Μπέη”, που θα αναβιώσει και φέτος στον Πεντάλοφο του δήμου Ορεστιάδας. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Μαρτίου και θα ξεκινήσει από τις 10 το πρωί. Την Καθαρά Δευτέρα, 3 Μαρτίου, ο περιπατητικός και φυσιολατρικός όμιλος Πενταλόφου «Δρυμός» θα υποδεχθεί με φασολάδα όλους όσους επιλέξουν την «Μπάρα» για το πέταγμα του χαρταετού.

Ορεστιάδα: Κούλουμα στο αναψυκτήριο της Ν. Βύσσας
Τα Κούλουμα θα γιορταστούν στο αναψυκτήριο της πάνω Βύσσας, με τους διοργανωτές να προετοιμάζουν το καζάνι της φασολάδας και τα άλλα νηστίσιμα εδέσματα που θα προσφέρονται στους επισκέπτες. Το πέταγμα του χαρταετού θα συνοδεύεται από παραδοσιακά τραγούδια και χορούς. 




Αλεξανδρούπολη: Έκθεση έργων του Α. Ιτσκούδη
Τα έργα του με τίτλο «Καθημερινές ιστορίες» θα παρουσιάσει στην Art Gallery της Αλεξανδρούπολης ο ζωγράφος Αποστόλης Ιτσκούδης. Η έκθεση θα λειτουργήσει από αύριο μέχρι τις 14 Μαρτίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.