Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Τοπικές Ειδήσεις 25 Φεβρουαρίου 2014

Κτηνοτρόφοι ΑΜΘ: «Ο υπουργός είπε ψέματα, να ζητήσει συγνώμη…»
Την έντονη αντίδραση των έξι κτηνοτροφικών συλλόγων της περιφέρειας ΑΜΘ προκάλεσε η απάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανασίου Τσαυτάρη, ο οποίος, από το βήμα της Βουλής και απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή για τα προγράμματα διατήρησης ντόπιων φυλών αγροτικών ζώων και εγκατάστασης νέων γεωργών, ανέφερε πως η Βιολογική Κτηνοτροφία και η Βιολογική Γεωργία, έχουν πληρωθεί. «Να ζητήσει άμεσα συγνώμη», καλούν τον υπουργό οι κτηνοτρόφοι της περιφέρειας, τονίζοντας πως «είπε ψέματα» και πως «με τους ρυθμούς χελώνας που λειτουργούν οι υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, οι παραγωγοί βιολογικών είναι απλήρωτοι για το 2012 και 2013. «Με τα λόγια του κ. Υπουργού δεν μπορεί να πληρωθεί καμία οικονομική υποχρέωση των παραγωγών. Ο πρωτογενής τομέας, εκτός από λόγια και θεωρία, χρειάζεται και πράξη», υπογραμμίζουν οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι της ΑΜΘ.

«Το ΚΚΕ έχει ανακοινώσει υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Έβρου, τον Τάσο Βλισίδη…»
«Το ΚΚΕ έχει ήδη ανακοινώσει υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Έβρου, τον σύντροφο Τάσο Βλισίδη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η περιφερειακή επιτροπή του κόμματος, απαντώντας στα «προβοκατόρικα», όπως τα χαρακτηρίζει, «δημοσιεύματα της μπλογκόσφαιρας», σύμφωνα με τα οποία, η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ΑΜΘ, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, έκανε πρόταση υποψηφιότητας στην Γεωργία Νικολάου. «Προσπαθούν είτε να περισώσουν τα εναπομείναντα κομμάτια της σοσιαλδημοκρατίας που φορούν τη φανέλα του ανεξάρτητου προεκλογικά, είτε μετακομίζουν στην Κουμουνδούρου, όπως απέδειξε και η “Αυγή” με αντίστοιχες πολλαπλές κατασκευασμένες ειδήσεις, τελευταία, για το ΚΚΕ», αναφέρεται επίσης στην ίδια ανακοίνωση.

Σε «κατασκευασμένες ειδήσεις της μπλογκόσφαιρας» απαντά η Περιφερειακή Αναγέννηση
Απάντηση σε «κατασκευασμένες ειδήσεις της μπλογκόσφαιρας», όπως υποστηρίζει, δίνει σε ανακοίνωσή της και η «Περιφερειακή Αναγέννηση» του Γιώργου Παυλίδη, αναφορικά με τις «δήθεν δημοσκοπήσεις» που δημοσιεύονται το τελευταίο διάστημα. «Οι μισθοφόροι κονδυλοφόροι του συστήματος της διοίκησης της Περιφέρειας, που καταρρέει, άρχισαν να κατασκευάζουν ειδήσεις και δημοσκοπήσεις», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της παράταξης του Γιώργου Παυλίδη.

Ημερίδα με θέμα «Δέλτα Έβρου και Γεωργία»
«Δέλτα Έβρου και Γεωργία» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει αύριο στις 9 το πρωί στο Κέντρο Πληροφόρησης του Δέλτα Έβρου, ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου του Δέλτα. Μεταξύ των θεμάτων που θα αναπτύξουν οι ομιλητές, είναι τα είδη καλλιέργειας στην ευρύτερη περιοχή του Δέλτα, η σποροπαραγωγή, η ορθολογική χρήση των φυτοφαρμάκων, η αξιοποίηση των ελληνικών αρωματικών και φαρμακευτικών ειδών, καθώς και το ολοκληρωμένο σχέδιο προστασίας και διαχείρισης των εδαφών του υγροβιότοπου.      





Αλεξανδρούπολη: Έκθεση έργων του Α. Ιτσκούδη
Τα έργα του με τίτλο «Καθημερινές ιστορίες» θα παρουσιάσει στην Art Gallery της Αλεξανδρούπολης ο ζωγράφος Αποστόλης Ιτσκούδης. Η έκθεση θα λειτουργήσει από την 1η έως τις 14 Μαρτίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.