Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Τοπικές Ειδήσεις 12 Φεβρουαρίου 2014

Ορεστιάδα: Σε συνέλευση στο μπλόκο του εργοστασίου Ζάχαρης καλεί τους αγρότες η συντονιστική επιτροπή β. Έβρου
Στις 6 αύριο το απόγευμα, στο χώρο όπου βρίσκονται παρατεταγμένα τα αγροτικά τους μηχανήματα, στο εργοστάσιο Ζάχαρης, θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση οι αγρότες της συντονιστικής επιτροπής βορείου Έβρου, προκειμένου να αποφασίσουν για τις επόμενες δράσεις του αγώνα τους. Εχθές, για μία ώρα περίπου, οι αγρότες πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στην εφορία Ορεστιάδας, όπου έδωσαν το “παρών” συμπαράστασης και αλληλεγγύης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Πέτρος Χασανίδης και εκπρόσωποι άλλων φορέων της περιοχής.  

Αλεξανδρούπολη: Ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου
Σε ειδική δημόσια συνεδρίαση συνέρχεται σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, με μοναδικό θέμα την παρουσίαση του απολογισμού πεπραγμένων της δημοτικής αρχής και της ετήσιας έκθεσης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στις 6 το απόγευμα. 



ΑΜΘ: Δήλωση Γ. Παυλίδη για την κατάταξη της περιφέρειας ΑΜΘ στις εντάξεις έργων διαχείρισης απορριμμάτων 
Νέα επίθεση, αυτήν τη φορά με αφορμή την αναφορά του υπουργού Ανάπτυξης στις εντάξεις σε ΣΔΙΤ των έργων διαχείρισης απορριμμάτων, εξαπολύει στον περιφερειάρχη ΑΜΘ, Άρη Γιαννακίδη, η παράταξη μείζονος μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου, «Περιφερειακή Αναγέννηση», του Γιώργου Παυλίδη. «Η περιφέρεια ΑΜΘ ήταν η τελευταία που εντάχθηκε στα έργα ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων», αναφέρει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης, κρίνοντας πως η κατάταξη αυτή «δεν είναι τυχαία, αλλά αποτελεί στοιχείο της ταυτότητας της επικίνδυνης και ευτυχώς απερχόμενης διοίκησης του κ. Γιαννακίδη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Παυλίδης.

Αλεξανδρούπολη: Εκδήλωση του ΕΠΑΜ στις 17/2
Ανοιχτή ομιλία-συζήτηση με θέμα: «Νέο Σύνταγμα, μετάβαση από την Ολιγαρχία στη Δημοκρατία», διοργανώνει τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα στο δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης, η τοπική συντονιστική ομάδα του ΕΠΑΜ. «Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο πιστεύει ακράδαντα στην πραγματική δημοκρατία και θέτει ως ένα από τα πέντε βασικά του προτάγματα τη δημιουργία Νέου Συντάγματος», αναφέρεται στην πρόσκληση της εκδήλωσης, στην οποία κεντρικός ομιλητής θα είναι το μέλος του ΕΠΑΜ, Αναστάσιος Συριανός, συγγραφέας του βιβλίου «το συμβόλαιο της υποταγής».  




Έβρος: Σε Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα περιοδεύει το ΚΘΒΕ
Από την Αλεξανδρούπολη ξεκινά η φετινή περιοδεία του κλιμακίου του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας, που παρουσιάζει το έργο των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, «Ο Έβρος απέναντι», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κωνσταντίνου. Οι παραστάσεις της Αλεξανδρούπολης θα δοθούν σήμερα και αύριο, στις 9 το βράδυ στο δημοτικό θέατρο και θα ακολουθήσουν οι παραστάσεις σε Διδυμότειχο και Ορεστιάδα, στις 14 και 15 του μηνός, αντίστοιχα, στο θέατρο «Ορφέας»  στις 9 το βράδυ  και στο θέατρο «Διόνυσος» στις 6 το απόγευμα και στις 9 το βράδυ.




Ορεστιάδα: Αποκριάτικη γιορτή διοργανώνουν οι μαθητές και ο σύλλογος γονέων του 1ου Γυμνασίου
Μια διαφορετική αποκριάτικη γιορτή, με θέμα τη Eurovision και τίτλο…«Εβροβίζιον 2014», διοργανώνουν οι μαθητές και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ορεστιάδας, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 8.30 το βράδυ στο κέντρο «Alexander». Καλεσμένοι θα είναι τα μεγαλύτερα ονόματα του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, από το 1974 μέχρι και σήμερα.






Ορεστιάδα: Στις 2 Μαρτίου ο «Μπέης» στον Πεντάλοφο
Άφθονο κρασί και μουσική υπόσχονται οι διοργανωτές του “Μπέη”, που θα αναβιώσει και φέτος στον Πεντάλοφο του δήμου Ορεστιάδας. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Μαρτίου και θα ξεκινήσει από τις 10 το πρωί. Την Καθαρά Δευτέρα, 3 Μαρτίου, ο περιπατητικός και φυσιολατρικός όμιλος Πενταλόφου «Δρυμός» θα υποδεχθεί με φασολάδα όλους όσους επιλέξουν τη «Μπάρα» για το πέταγμα του χαρταετού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.