Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τοπικές ειδήσεις Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου 2014

Ορεστιάδα: Έξι ακόμη υποψήφιους του συνδυασμού του παρουσίασε ο Β. Μαυρίδης
Στην παρουσίαση έξι ακόμη υποψηφίων που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή”, προχώρησε ο επικεφαλής του συνδυασμού, Βασίλης Μαυρίδης. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Μπαρμπούδη, ιδιωτικό υπάλληλο, Γιάννη Περιστεράκη, πολιτικό μηχανικό, Γιάννη Αθανασιάδη, αστυνομικό, οι οποίοι ήταν υποψήφιοι και στις εκλογές του 2010 και τους νέους υποψηφίους Χρήστο Στάϊκο, χειρούργο ορθοπεδικό, Γιώργο Σταυρόπουλο, γυμναστή και Αναστασία Γκαϊδατζή- Σκουταριανού, εκπαιδευτικό. «Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια, παρά την απαξίωση του πολιτικού συστήματος, σε κεντρικό ή τοπικό επίπεδο», ανέφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο κ. Μαυρίδης, υπογραμμίζοντας πως «υπάρχουν άνθρωποι με ήθος, διάθεση και ανιδιοτέλεια που θέλουν να προσφέρουν ώστε να αλλάξει αυτή η πόλη και να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης»

Αλεξανδρούπολη: «Ανάσα για την Αλεξανδρούπολη» το όνομα του συνδυασμού με επικεφαλής τον Π. Μιχαηλίδη
«Ανάσα για την Αλεξανδρούπολη» είναι τελικά το όνομα του συνδυασμού που διεκδικεί το δήμο Αλεξανδρούπολης, με επικεφαλής τον αρχιτέκτονα-μηχανικό Παύλο Μιχαηλίδη. «Ο άνθρωπος, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός στο περιβάλλον, η δημιουργία και η αγάπη για τον τόπο μας εκφράζονται μέσα από τα σύμβολα στο λογότυπό μας», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του συνδυασμού με αφορμή την παρουσίαση του ονόματος και του λογότυπου. Εν τω μεταξύ, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και τα πρώτα ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού, καθώς ήδη 40 περίπου πρόσωπα έχουν δηλώσει ότι συντάσσονται με την «Ανάσα για την Αλεξανδρούπολη», συμφωνούν με τις βασικές θέσεις του συνδυασμού και επιθυμούν την ένταξή τους σε αυτόν.  

Αλεξανδρούπολη: Δέκα οκτώ νέους υποψηφίους παρουσίασε ο Α. Φωτιάδης
Άλλους 18 υποψηφίους του συνδυασμού του, «Δήμος και Δημότες», ανακοίνωσε εχθές το μεσημέρι ο επικεφαλής του συνδυασμού, Απόστολος Φωτιάδης. Μαζί με τους 22 που είχε παρουσιάσει το προηγούμενο διάστημα, ο αριθμός των υποψηφίων που επισήμως έχουν ανακοινωθεί από τον κ. Φωτιάδη φτάνει τους 40.



Περιφερειακή Αναγέννηση: «Έχουμε μόνο τον τίτλο του “ενεργειακού κόμβου” και ταυτόχρονα παγώνουμε!»
«Προειδοποιούμε ότι στις ανοχές και στις διακρίσεις σε βάρος μας θα επιβάλλουμε τέλος», αναφέρει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της «περιφερειακής αναγέννησης», Γιώργος Παυλίδης, με αφορμή τη συμφωνία με τη Ρωσία για φθηνότερο φυσικό αέριο. Ο κ. Παυλίδης υποστηρίζει ότι είναι δικαίωμα των πολιτών της ΑΜΘ να έχουν φθηνό οικιακό φυσικό αέριο, δεδομένου ότι η περιοχή έχει τον ψυχρότερο και μεγαλύτερο χειμώνα. «Άλλοι πανηγυρίζουν για τη νέα συμφωνία, εμείς έχουμε μόνο τον τίτλο του “ενεργειακού κόμβου” και τις διελεύσεις των αγωγών, ενώ ταυτόχρονα παγώνουμε!», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο επικεφαλής της «περιφερειακής αναγέννησης».   

Αλεξανδρούπολη: Τέσσερα τμήματα του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης θα αποκτήσουν ISO 9001
Τα Επείγοντα, τα Εξωτερικά Ιατρεία, το Ακτινολογικό και το Γραφείο Κίνησης είναι τα τέσσερα τμήματα του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης που θα αποκτήσουν πιστοποίηση ISO 9001, όπως ανακοίνωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Δημήτρης Λαζόπουλος. «Μέσω της πιστοποίησης αυτής βελτιώνεται η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται και συστηματοποιείται ο τρόπος λειτουργίας των τμημάτων», δήλωσε ο ίδιος, εκτιμώντας πως οι παρεμβάσεις αναβάθμισης που προβλέπονται θα ολοκληρωθούν σε ένα χρόνο περίπου.

Αλεξανδρούπολη: Επίδειξη αλεξιπτωτιστών στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος»

Κυρίως μαθητές δημοτικών σχολείων θα παρακολουθήσουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» το πέταγμα αλεξιπτωτιστών της μονάδας ειδικών δυνάμεων του ελληνικού στρατού, στο πλαίσιο συνεργασίας της περιφερειακής ενότητας Έβρου με τις Ένοπλες Δυνάμεις. Η δράση, ωστόσο, θα είναι ανοιχτή για κάθε πολίτη που θέλει να παρακολουθήσει την επίδειξη, η οποία είναι σχεδιασμένη ειδικά για την περίσταση και η διάρκειά της θα είναι περίπου μία ώρα.