Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Τ. Κορωνάκης: «Να χτίσουμε μία νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες και την κοινωνία…»



Ένα νέο μοντέλο λειτουργίας του κόμματος, που θα στηρίζεται σε μία «σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες και την κοινωνία», παρουσίασε ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης, ο οποίος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (21-3-15) στην Ορεστιάδα, στο πλαίσιο περιοδείας του στον Έβρο. Ο κ. Κορωνάκης τόνισε ότι «η νέα αυτή σχέση θα πρέπει να αναπτυχθεί με τρόπο αυτοκάθαρσης από το παλιό, διεφθαρμένο και πελατειακό» και τόνισε ότι οι τοπικές οργανώσεις του κόμματος θα πρέπει λειτουργήσουν κατά τρόπο που θα εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των τοπικών κοινωνιών.
Σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, σημείωσε ότι το “μεγάλο στοίχημα” για τον ΣΥΡΙΖΑ  είναι να αποδείξει ότι μπορεί να υπάρξει μία κυβέρνηση που θα διαχειριστεί διαφορετικά την κρίση, με την κοινωνία όρθια». Ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από τον Έβρο τις περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα και το απόγευμα το Σαββάτου συμμετείχε στο περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη.