Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Μέχρι 15/5 οι αιτήσεις για την «αναδιάρθρωση και μετατροπή των αμπελουργικών εκτάσεων»Μέχρι τις 15 Μαΐου θα έχουν το χρονικό περιθώριο οι αμπελουργοί της περιοχής ευθύνης της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου να καταθέσουν τις συμπληρωματικές αιτήσεις-υπεύθυνες δηλώσεις τους για ένταξη στο πρόγραμμα “αναδιάρθρωσης και μετατροπής των αμπελουργικών εκτάσεων στην Ελλάδα”, περιόδου 2015-2016. Το πρόγραμμα αφορά τα μέτρα: εκρίζωση/αναφύτευση, φύτευση με δικαίωμα αναφύτευσης ή από μεταβίβαση και βελτίωση τεχνικών διαχείρισης.
Τα κονδύλια που προβλέπονται για την αμπελοοινική περίοδο 2015-2016 ανέρχονται για όλη την Ελλάδα σε 10 εκ. ευρώ. Το ύψος των κονδυλίων κρίνεται ικανοποιητικό για την κάλυψη σε πολύ μεγάλο βαθμό των αιτημάτων που θα κατατεθούν, ανεξάρτητα από την κατάταξή τους στη σειρά προτεραιότητας.