Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ενοχλημένοι οι δήμαρχοι που δεν προσκλήθηκαν στη σύσκεψη της Αθήνας για τις πλημμύρες


Ενοχλημένοι φαίνεται να είναι οι δήμαρχοι του Έβρου για την παράλειψη της μη πρόσκλησής τους στην αυριανή σύσκεψη που θα γίνει στην Αθήνα, με θέμα τις πλημμύρες. Το «ραντεβού» με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οργανώθηκε σε συνεννόηση με τους αιρετούς της περιφερειακής διοίκησης και είναι προγραμματισμένο για τις 11 το πρωί.  Και ενώ αρχικά είχε αναφερθεί ότι θα συμμετείχαν σε αυτό και οι δήμαρχοι, μέχρι εχθές το βράδυ δεν είχαν λάβει σχετική πρόσκληση.
Την άποψη ότι σε αυτές τις συναντήσεις θα πρέπει να έχουν παρουσία οι εκπρόσωποι και των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης εξέφρασε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στα προβλήματα που προκάλεσαν οι πλημμύρες των τελευταίων ημερών. «Πολλές από τις παρεμβάσεις που έγιναν για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας, “χάθηκαν” στις πλημμύρες των τελευταίων 48ωρών», σημείωσε ο δήμαρχος Ορεστιάδας και πρόσθεσε ότι οι παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία θα συνεχιστούν και πάλι, μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.