Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Π. Καμμένος: «Υπάρχουν και πολιτικοί που δεν την κοπανάν από τον πίσω δρόμο…»



«Σε αυτόν τον τόπο υπάρχουν πολιτικοί που δεν την κοπανάν από τον πίσω δρόμο όταν βλέπουν πολίτες…», δήλωσε εχθές από την Ορεστιάδα, κατά την επίσκεψή του στο εργοστάσιο ζάχαρης της πόλης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να αποφύγει την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Ορεστιάδα.
Ο κ. Καμμένος ενημερώθηκε από τον διευθυντή, τους εργαζόμενους και τους τευτλοπαραγωγούς για τις επιπτώσεις που διαπιστώνονται μετά την απόφαση της διοίκησης της ΕΒΖ να αναστείλει τη λειτουργία του εργοστασίου και δήλωσε ότι «σε πείσμα των συνεργών της εγκατάλειψης της χώρας, ιδίως της Θράκης και του Έβρου, θα παραμείνουμε εδώ και εμείς και οι εργαζόμενοι και οι τευτλοπαραγωγοί και στις 25 Ιανουαρίου ο ελληνικός λαός θα στείλει του συνεργούς του εγκλήματος στο σπίτι τους». Το πρωί ο Πάνος Καμμένος παρέστη στον εορτασμό των Θεοφανείων στην Αλεξανδρούπολη, συνοδεύομενος από τους βουλευτές Τέρενς Κουίκ, Μαρίνο Ουζουνίδη και τοπικά στελέχη των ΑΝΕΛ στον Έβρο.