Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ ζητά η «Οικολογία-Αλληλεγγύη» ΑΜΘΕπιστολή προς τη νέα ηγεσία του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας απέστειλε η επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης ΑΜΘ “Οικολογία-Αλληλεγγύη”, Κατερίνα Γεροστεργίου, με την οποία ζητά την κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ και τη διακοπή των ενεργειών εκποίησης των ακινήτων που υπάγονται σε αυτό.
“Η θέση μας είναι ότι τα συγκεκριμένα ακίνητα θα πρέπει να περιέλθουν ξανά στο Δημόσιο με στόχο την αξιοποίηση τους (εφόσον τηρούνται οι όροι προστασίας του περιβάλλοντος) με γνώμονα το Δημόσιο συμφέρον και κάτω από Δημόσιο - Κοινωνικό έλεγχο», σημειώνει στην επιστολή της η κα. Γεροστεργίου. Να σημειωθεί ότι στην ΑΜΘ υπάρχουν περίπου 40 ακίνητα που έχουν περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ και δεν έχουν ακόμη εκποιηθεί. Μεταξύ αυτών και το ακίνητο των 151 στρεμμάτων του κάμπινγκ της Αλεξανδρούπολης και 18 στρέμματα στη Μάκρη Αλεξανδρούπολης.