Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών από τις πλημμύρες στην περιοχή ΑλεξανδρούποληςΞεκίνησε η καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης τα πλημμυρικά φαινόμενα της 24ης και 25ης Ιανουαρίου. Η διαδικασία της καταγραφής είναι απαραίτητη για την καταβολή οικονομικών ενισχύσεων και τη χρηματοδότηση αποκατάστασης των ζημιών.
Οι πληγέντες καλούνται να δηλώσουν τις ζημιές τους στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του δήμου (τηλέφωνο: 25510 88144), εφόσον πρόκειται για κατοικίες και οικοσκευή. Οι ζημιές σε εμπορικές, βιομηχανικές, βιοτεχνικές μονάδες, σε εμπορικά καταστήματα και σε επιχειρήσεις, δηλώνονται στο γραφείο πρωτοκόλλου του δήμου Αλεξανδρούπολης, το οποίο προωθεί τα αιτήματα στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του δήμου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 25513 50097. 
(φωτο από:http://alexandroupolisnews.blogspot.gr/)