Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Παναθηναϊκός- Ορεστιάδα, στις 7 μ.μ, για τη 2η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ, 2/2 για τον Εθνικό



Με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό της Κυψέλης, αγωνίζεται στις 7 το απόγευμα η ομάδα βόλεϊ της Ορεστιάδας, για τη 2η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ. Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα, η ομάδα του Έβρου φιλοδοξεί να κάνει τη «ζημιά» στο «τριφύλλι» αν και ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Δεληκώστας, θεωρεί πως το φαβορί της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Παναθηναϊκός, εκτιμώντας πως η Ορεστιάδα θα μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη μόνο αν καταφέρει και «χαλάσει» την υποδοχή των γηπεδούχων.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, λόγω τιμωρίας του Παναθηναϊκού από το περυσινό πρωτάθλημα, και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το συνδρομητικό αθλητικό κανάλι. Εχθές, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έκανε το 2/2 κερδίζοντας με 3-1 σετ τον Παμβοχαϊκό, στο Βραχάτι και συγκατοικεί με τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας η κάθε ομάδα από έξι βαθμούς. Να σημειωθεί ότι το πρωί της Δευτέρας η ομάδα της Αλεξανδρούπολης «πέταξε» για την Ελβετία, όπου στις 9 αύριο το βράδυ, για το CEV Challenge Cup θα αγωνιστεί με την TV Schonenwerd.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα
Στη Θεσσαλονίκη με 3-0 τον Άρη, ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αλλά τελικά επικράτησε με 3-2 στη Λαμία, η Κηφισιά κέρδισε εύκολα, εκτός έδρας, την ΑΕΚ με 3-0 και η Σύρος επιβλήθηκε με 3-1 της ΜΕΝΤ.