Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

«Στις πρώτες θέσεις προτεραιότητας της νέας Κυβέρνησης η ΕΒΖ…»



Για «δέσμευση που γίνεται πράξη» κάνει λόγο σε δήλωσή της η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αναστασία Γκαρά, αναφορικά με τις αποφάσεις για το μέλλον της Ε. Β. Ζ. Η κα. Γκαρά σημειώνει ότι «σε αντίθεση με την προηγούμενη κυβέρνηση, που οδήγησε σε θάνατο την τευτλοκαλλιέργεια, αλλά και ολόκληρες περιοχές της χώρας, η νέα Κυβέρνηση αναζητά λύσεις βιωσιμότητας, στήριξης και προώθησης της ΕΒΖ».
Προσθέτει επίσης ότι «η βιώσιμη και εύρυθμη λειτουργία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης βρίσκεται στις πρώτες θέσεις προτεραιότητας της νέας Κυβέρνησης» και υπογραμμίζει ότι παράλληλα με τα ποσά που απαιτούνται για την αποπληρωμή των παραγωγών και για κεφάλαιο κίνησης που θα θέσει εκ νέου σε λειτουργία τα τρία εργοστάσια, «εξετάζονται μέθοδοι απεμπλοκής από το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς, ενώ ετοιμάζεται η νέα διοίκηση της ΕΒΖ, προκειμένου να ανακοινώσει τη νέα τιμολογιακή πολιτική».