Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Μετάλλια και διακρίσεις για μικρούς κολυμβητές από Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη

Δέκα συνολικά μετάλλια κέρδισαν έξι μικροί αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου Νέας Ορεστιάδας «Νηρέας», οι οποίοι συμμετείχαν στο χειμερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών, ηλικίας 9-12 ετών, που διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας. Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 200 μικροί κολυμβητές και κολυμβήτριες από 10 συλλόγους της Περιφέρειας ΑΜΘ, εκ των οποίων οι 11 προέρχονταν από τον «Νηρέα».

Με έναν 9χρονο αθλητή, ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση στα 50 μ. πρόσθιο, συμμετείχε στους αγώνες και ο σύλλογος «Πρωτέας». Σημειώνεται ότι όλα τα παιδιά από την Ορεστιάδα που κατάφεραν να διακριθούν στους αγώνες απείχαν εδώ και τρεις μήνες από τις τακτικές προπονήσεις τους, καθώς το κολυμβητήριο του δήμου Ορεστιάδας παρέμεινε κλειστό από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου. Όσον αφορά τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης, που επίσης συμμετείχε στους ίδιους αγώνες με 34 αθλητές, κατάφερε να κερδίσει 35 μετάλλια, εκ των τα 25 σε ατομικά αγωνίσματα και τα 10 σε ομαδικά.