Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Τέτοιο πάρτι…απόλυσης, δεν ματα-έγινε!

Οι ίδιοι, πιθανότατα, ήταν πεπεισμένοι ότι μετά από πέντε ημέρες που η «κακοδαιμονία» χτύπησε τη δημόσια Ραδιοτηλεόραση, το ηθικό θα είχε καταρρεύσει.
Εσφαλμένες εντυπώσεις και προσδοκίες. Αν κάτι δεν κατάφεραν, ήταν να μας πτοήσουν και να μας δουν να πέφτουμε στα πατώματα.
Ούτε κουραστήκαμε, ούτε καταβληθήκαμε από τα τρελά σχέδια τους να σβήσουν την ΕΡΤ από τους “χάρτες” τους.
Με πολύτιμο σύμμαχο τους απλούς πολίτες, όλους εκείνους που χωρίς δεύτερη σκέψη προσφέρθηκαν να συμβάλλουν με όποιο τρόπο μπορούσε ο καθένας-πόσο βαθιά τους ευχαριστούμε γι’ αυτό!- το βράδυ του Σαββάτου μετατράπηκε σε μία μεγάλη, γεμάτη πάθος γιορτή, όπου για πρώτη φορά στα χρονικά, «απολυμένοι», μαζί με όλο τον κόσμο που τους συμπαραστάθηκε και έδειξε την αλληλεγγύη του, διασκέδασαν τόσο πολύ τις «απολύσεις» τους.

Είναι από εκείνες τις στιγμές που το στερεότυπο «δεν υπάρχουν λόγια» είναι το μόνο που απομένει να πεις για να εκφράσεις το ανείπωτο, υπέροχο ανθρώπινο συναίσθημα της ευγνωμοσύνης.
Μιας ευγνωμοσύνης που πάντα υπήρχε, ωστόσο η συγκυρία την επαναβεβαίωσε και έδωσε την ευκαιρία της ανανέωσής της.
Τελικά, ακόμη και χωρίς νόμιμο σήμα, χωρίς τηλέφωνα, χωρίς ηλεκτρονική διεύθυνση, με “σακατεμένη” την επικοινωνία μας με τον έξω κόσμο, καταφέραμε όχι απλά να μείνουμε όρθιοι, αλλά να γίνουμε πιο δυνατοί και να πεισμώσουμε ακόμη περισσότερο.
Η ΕΡΤ είναι και θα μείνει ανοιχτή γιατί αυτή η ΕΡΤ ανήκει σε όλους μας….

ΥΓ. Αφήστε μας απόψε να ζήσουμε αυτή την υπέροχη πληρότητα.
Αύριο θα ξαναγίνουμε δημοσιογράφοι και θα δώσουμε και το «σφιχτό» ρεπορτάζ της συγκέντρωσης και της πορείας που προηγήθηκε της μεγάλης γιορτής μας στο προαύλιο της Ε. ΡΑ Νέας Ορεστιάδας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.