Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Δελτίο Τύπου 

                          Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Η ΕΡΤ ήταν και θα μείνει ανοιχτή!
Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δε θα σιγήσει!

Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις στήριξης και αλληλεγγύης στους εργαζόμενους-«απολυμένους» της ΕΡΤ, απευθύνει ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Ν. Ορεστιάδας της Ε.ΡΑ.
Μαζί με δεκάδες φορείς και εκατοντάδες πολίτες, που από την πρώτη στιγμή δήλωσαν τη συμπαράστασή τους και καταδίκασαν την απόφαση «ξαφνικού θανάτου» για την ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι-«απολυμένοι» της Ε. ΡΑ. Νέας Ορεστιάδας βρίσκονται από την Τρίτη 11 Ιουνίου όλο το 24ωρο στο κτίριο του Ραδιοφώνου. Από την Τετάρτη 12 Ιουνίου, ο Σταθμός έμεινε χωρίς τηλεφωνικές γραμμές, χωρίς ηλεκτρονική διεύθυνση, χωρίς site. Από την Πέμπτη 13 Ιουνίου «αποκλείστηκε» και από το internet.
Έστω κι έτσι, οι εργαζόμενοι βρίσκονται εκεί για να υπερασπιστούν το δικαίωμα όλων των πολιτών στην ανιδιοτελή ενημέρωση, στην πληροφόρηση που δεν καθορίζεται από κέρδη και ζημιές.
Η επίθεση στην ΕΡΤ θα πρέπει να προβληματίσει κάθε εργαζόμενο. Οι 2.500 απολύσεις στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση είναι πολύ λίγες μπροστά στις 12.000 που θέλουν.
Αν όλοι μαζί δεν τους σταματήσουμε τώρα, αυτοί δε θα σταματήσουν πουθενά.

Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας, το Σάββατο 15 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, μπροστά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ορεστιάδας, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και θα ακολουθήσει πορεία προς την Ε. ΡΑ Νέας Ορεστιάδας.
Στις 9 το βράδυ, στο προαύλιο του Ραδιοφωνικού Σταθμού, η διαμαρτυρία μετατρέπεται σε μουσική γιορτή.
Με κάθε τρόπο το μήνυμα είναι ένα και είναι απολύτως σαφές: Η φίμωση δεν είναι τρόπος, είναι εκτροπή.

Η ΕΡΤ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Οι εργαζόμενοι της Ε.ΡΑ Νέας Ορεστιάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.