Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Σε live stream, στην αυλή της ΕΡΑ, η συναυλία στο Σϋνταγμα για τον Παύλο ΦύσσαΗμέρα μνήμης, τιμής και απόλυτης καταδίκης του ναζισμού- φασισμού αποτελεί, πλέον, η 18η Σεπτεμβρίου. Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα δολοφονικά- ναζιστικά τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, που αποτέλεσε αφορμή για το ξετύλιγμα της δολοφονικής δράσης της οργάνωσης, δεν ξεχνάμε τον Παύλο, δεν ξεχνάμε κάθε θύμα του φασισμού- ναζισμού- ρατσισμού.
Από τη Νέα Ορεστιάδα στέλνουμε μήνυμα καταδίκης κάθε ναζιστικού – φασιστικού φαινομένου, τιμούμε τον Παύλο Φύσσα και κάθε θύμα της φασιστικής βίας.
Την Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014, στις 7 το βράδυ, καλούμε κάθε πολίτη στον προαύλιο χώρο της Ε. ΡΑ Ορεστιάδας για να παρακολουθήσουμε σε live streaming τη μεγάλη συναυλία που διοργανώνουν στο Σύνταγμα οι «φίλοι του Παύλου Φύσσα», με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 40 καλλιτεχνών.

Στέλνουμε μήνυμα από την πόλη της προσφυγιάς και της μετανάστευσης, πως δεν ανεχόμαστε καμία ευθεία ή συγκαλυμμένη ρατσιστική και φασιστική ρητορική ή δράση και πως θα υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις ενός λαού που έχει νιώσει στο πετσί του, και με τίμημα ανθρώπινες ζωές, το φασισμό και το ρατσισμό.

Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου
Σωματείο Εποχικού Προσωπικού ΕΒΖ Ορεστιάδας
Εργαζόμενοι ΕΡΤ- ΕΡΑ Ορεστιάδας