Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ορεστιάδα Volley: Παρουσίασε ομάδα, στόχους, εμφανίσεις, χορηγούς...



Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας βόλεϊ της Ορεστιάδας για το νέο πρωτάθλημα, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, στο θέατρο “Διόνυσος” ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις και οι χορηγοί- διαφημιζόμενοι σε αυτές. Η μια εμφάνιση είναι μαύρη - πράσινο και η δεύτερη λευκή -πράσινο με τους χορηγούς να εμφανίζονται ανά δύο στο μπροστά και στο πίσω μέρος της φανέλας. “Έχουμε ένα αξιόλογο σύνολο παικτών και θα έχουμε καλή πορεία”, εξέφρασε τη βεβαιότητα ο πρόεδρος του Α. Ο. Ορεστιάδας, Βασίλης Γκιζάνης, προσδιορίζοντας ως μοναδικό στόχο την άνοδο στην Α1. Αναφέρθηκε επίσης στη μεγάλη προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης της ομάδας, εκτιμώντας πως μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς η ομάδα δεν θα έχει κανένα χρέος. Ο κ. Γκιζάνης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους χορηγούς και στάθηκε στη συγκινητική, όπως τη χαρακτήρισε, συμπαράσταση και στήριξη του κόσμου, στον οποίο η Ορεστιάδα οφείλει να δώσει τη χαρά της ανόδου στην Α1. 

Την ευχή και ελπίδα, να πετύχει η Ορεστιάδα το στόχο της ανόδου, που πέρυσι έχασε σε αγώνες μπαράζ, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΚΔΑΠ του δήμου Ορεστιάδας, Δημήτρης Βαρσαμακίδης, σημειώνοντας ωστόσο πως, ως φίλαθλος θα ήταν ικανοποιημένος αν η Ορεστιάδα έπαιζε “καλό βόλεϊ” και ας μην πετύχαινε την άνοδο. Τέλος, υποσχέθηκε πως ο δήμος θα είναι δίπλα στην ομάδα, με όσες δυνατότητες έχει, όπως ήταν τόσα χρόνια. Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Βαβίας, ευχήθηκε να κερδίσει η ομάδα την άνοδο και ο Έβρος να έχει δύο εκπροσώπους στην Α1, αναβιώνοντας και το παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την Ορεστιάδα. Στην εκδήλωση παρουσίασης παρέστη και ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος συνεχάρη το διοικητικό συμβούλιο για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει σε δύσκολους καιρούς ενώ ιδιαίτερα υπογράμμισε την επιστροφή ντόπιων παικτών, που αγωνίζονταν μέχρι πρόσφατα σε άλλες ομάδες. Συνεχάρη, επίσης, τη διοίκηση για τους στόχους της οικονομικής εξυγίανσης που έθεσε και της ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, στα οποία, αξίζει να σημειωθεί, αθλούνται 250 παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.