Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Τα νοσοκομεία Διδυμότειχου και Αλεξανδρούπολης θα επισκεφθεί ο Π. Κουρουμπλής



Τα νοσοκομεία Διδυμοτείχου και Αλεξανδρούπολης θα επισκεφθεί την Παρασκευή 24 Απριλίου ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Η επίσκεψη στο Διδυμότειχο αναμένεται να γίνει νωρίς το μεσημέρι, και στη διάρκειά της ο κ. Κουρουμπλής θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με τη διοίκηση, τους γιατρούς και τους εργαζόμενους στο νοσηλευτικό ίδρυμα, αλλά και με βουλευτές, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, τοπικών αρχών και φορέων, οι οποίοι αναμένεται να του θέσουν επιτακτικά το αίτημα διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας του νοσοκομείου Διδυμοτείχου.
Στα βασικά αιτήματα που θα τεθούν περιλαμβάνονται επίσης οι προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών αλλά και το κονδύλι για τις εφημερίες. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 5 μ.μ., ο υπουργός Υγείας θα συμμετάσχει σε πανθρακική σύσκεψη διοικητών, επιστημονικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων και άλλων φορέων από τον χώρο της Υγείας από την περιοχή της Θράκης.