Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Προεκλογική δραστηριότητα

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία θα πραγματοποιήσει το βράδυ, στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας, ο υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας, επικεφαλής του συνδυασμού «Ορεστιάδα στην πρώτη Γραμμή», Βασίλης Μαυρίδης.

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία θα πραγματοποιήσει απόψε, στις 8.30 μ.μ., στο δημοτικό θέατρο της Αλεξανδρούπολης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΑΣΑ, Παύλος Μιχαηλίδης.

Προεκλογική ομιλία στις Φέρες έχει προγραμματίσει στις 8 το βράδυ, στην άνω πλατεία Φερών, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης, επικεφαλής του συνδυασμού «πόλη και πολίτες».


Κεντρική πολιτική εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη οργανώνουν σήμερα το απόγευμα, στις 7 μ.μ. στο πάρκο Ανεξαρτησίας, ο συνδυασμός «Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση-ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ», που διεκδικεί τη διοίκηση της περιφέρειας και η τοπική επιτροπή ΑΝΤΑΡΣΥΑ.  Ομιλητές θα είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πάνος Γκαργκάνας και Δημήτρης Γράψας και ο επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού που στηρίζει στην ΑΜΘ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Γιώργος Μποτσίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.