Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Προεκλογική δραστηριότητα

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία θα πραγματοποιήσει σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας, επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Αλληλεγγύη», Δημήτρης Μουζάς. Η ομιλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας.  

Στην πλατεία της Νέας Βύσσας θα μιλήσει απόψε, στις 8.30 μ.μ., ο υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Ορεστιάδα στην πρώτη γραμμή».

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία θα κάνει απόψε, στις 8 μ.μ., μπροστά στο Δημαρχείο, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, επικεφαλής του συνδυασμού «Πόλη και Πολίτες», Βαγγέλης Λαμπάκης. Ο κ. Λαμπάκης θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του για την επόμενη πενταετία και τους υποψήφιους του συνδυασμού.


Προεκλογική εκδήλωση με ομιλία του γενικού γραμματέα του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη, διοργανώνει αύριο στο δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης, η τοπική συντονιστική ομάδα του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί στις 11 αύριο το πρωί και στη διάρκειά της ο κ. Καζάκης θα μιλήσει για τη σημασία και το νόημα των Ευρωεκλογών. Επίσης θα παρουσιάσει τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και τις συνέπειές τους στη Δημοκρατία και την οικονομία των κρατών-μελών και ειδικά στην Ελλάδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.