Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Β. Μαυρίδης: «Ας ερμηνεύσει ο καθένας όπως θέλει το “άντε γεια”…»



«Καμία φορά το «άντε γεια» μπορεί να το λες σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που φεύγει για λίγο χρονικό διάστημα ή μπορεί να το πεις και σε ένα πρόσωπο που δε θέλεις να το ξαναδείς…», δήλωσε ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, απαντώντας σε ερώτηση για το τι εννοούσε με το μήνυμα «άντε γεια» που έγραψε στο f/b όταν τον ενημέρωσαν ότι ο Αντώνης Σαμαράς ματαίωσε την επίσκεψή του στην Ορεστιάδα. «Θεωρώ ότι ήταν ασέβεια προς τους δημότες, οι οποίοι είχαν προετοιμαστεί, άλλοι για ασκήσουν την κριτική τους σε αυτά που θεωρούν “κακώς κείμενα” και άλλοι, ίσως, να ήθελαν να τον συγχαρούν.
Άσχετα από το ποιοι θα εξέφραζαν τι, θεωρώ ότι ήταν σωστό και πρέπον ο πρωθυπουργός να περπατήσει στους δρόμους της Ορεστιάδας», πρόσθεσε στις δηλώσεις του ο κ. Μαυρίδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το «άντε γεια» υπήρξε εντονότατη δραστηριότητα στο F/B, με πάρα πολλά σχόλια αποδοκιμασίας για την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να αποφύγει τη στάση του στην Ορεστιάδα.